AmaTur: Turneu A Turneu A Rădăuți 19.10.2013 - Cupa Medistom editia III open+amatori+copii

CUPA MEDISTOM Rădăuți Oct.2013

CUPA MEDISTOM Rădăuți Oct.2013

Concurs foarte frumos pentru toate cele patru categorii,in final cei mai buni s-au impus.Felicitari tuturor castigatorilor, munca lor a fost rasplatita.Sunt mandru ca fiul meu Rosca Mihai a reusit sa se impuna ca cetegoria clasele I-IV. De remarcat prestatia lui Nemaciuc Mihai care a reusit sa castige doua sectiuni clasele V-VIII si AMATORI, devansand in felul acesta foarte multi jucatori foarte valorosi. Mutumim domnului doctor Dorel Pomohaci care a reusit si anul acesta sa tina concursul ,sa atraga sponsori locali de mare anvergura,pentru care le multumim ca au vrut sa se alature AMATURULUI.
Ceva poze de la concurs:

de revazut la Mahu Bogdan,eu sunt din Pascani nu din Botoșani,multumesc frumos,a fost un concurs super,domnului Tiganas urari de bine,e campion,felicitari,domnului Marcu pe podium si domnul Cozma la fel,felicitari domnului Orza,felicitari pentru organizare,totul e ok
- - - Actualizat - - -
felicitari MIHAITA,E SUPER CU 2 CATEGORII CASTIGATE,CE MAI RAMANE?OPENUL ASA E?felicitari tatalui tau dar sa nu-l uitam pe domnul Gelu de la Brașov care te-a sustinut mereu,ne mai auzim,bravo,cu drag Bogdan

precum si progresele remarcabile ale tinerilor Aga Alex si Nemaciuc Mihai

Sunt de remarcat progresele celor 2 pe care am avut onoarea sa-i avem ca cursanti la Tabara Bucovina si Tabara de la Brașov (Mihai) ,unde am remarcat urmatoarele.Dorinta extraordinara de a participa la toate fazele antrenamentelor (incalzire,teme la masa de joc,cutie,conditie fizica ,streching )a lui Alex,care cred ca este un autodidact,si in continuare ,cind are timp pune in practica cele invatate in tabara ,lucruri care de altfel dau rezultate.(Cred ca anul terminal il tine in aceasta perioada departe de masa de joc,dar ma bucura sa il vada ca participa la turneele din zone)Bravo Alex.Cit despre Mihai care se vede ca are rezultate din ce in ce mai bune,este si urmare a unui numar mare de ore care le petrece jucind tenis,in deosebi cred ca f.multe partide,de unde si maturitatea asta in joc,un autodidact precoce ,dar supravegerea unui antrenor nu iar strica.Bravo Mihaita.Sprijinirea mea directa sau indirecta alaturi de coordonatori Amatur a trupelor de copii,a turneelor de copii,a taberelor se fac simtite rezultatele prin acestia.O mai buna implementare,coordonare si gestionare a accestui scop,sustinerea tinerilor prin diverse programe cred ca ar inlatura polemicile la nivelul Bugetului Amatur.Al vostru EMI

A fost un concurs deosebit cu o organizare de exceptie ,tin sa multumesc organizatorilor ,sponsorilor si nu in ultimul rand si domnului doctor Pomohaci care iubeste tenisul de masa.

precum si progresele remarcabile ale tinerilor Aga Alex si Nemaciuc Mihai
Sunt de remarcat progresele celor 2 pe care am avut onoarea sa-i avem ca cursanti la Tabara Bucovina si Tabara de la Brașov (Mihai) ,unde am remarcat urmatoarele.Dorinta extraordinara de a participa la toate fazele antrenamentelor (incalzire,teme la masa de joc,cutie,conditie fizica ,streching )a lui Alex,care cred ca este un autodidact,si in continuare ,cind are timp pune in practica cele invatate in tabara ,lucruri care de altfel dau rezultate.(Cred ca anul terminal il tine in aceasta perioada departe de masa de joc,dar ma bucura sa il vada ca participa la turneele din zone)Bravo Alex.Cit despre Mihai care se vede ca are rezultate din ce in ce mai bune,este si urmare a unui numar mare de ore care le petrece jucind tenis,in deosebi cred ca f.multe partide,de unde si maturitatea asta in joc,un autodidact precoce ,dar supravegerea unui antrenor nu iar strica.Bravo Mihaita.Sprijinirea mea directa sau indirecta alaturi de coordonatori Amatur a trupelor de copii,a turneelor de copii,a taberelor se fac simtite rezultatele prin acestia.O mai buna implementare,coordonare si gestionare a accestui scop,sustinerea tinerilor prin diverse programe cred ca ar inlatura polemicile la nivelul Bugetului Amatur.Al vostru EMI
Progresele remarcabile ale tinerilor mentionati nu sunt straine,totusi, de activitatea centrului de copii si juniori de la Botoșani.
Zaboviti putin,domnule EMI,pe acest site:
http://www.ajtmBotoșani.ro
Cu stima,pentru sprijinul acordat miscarii de copii din Amatur.

D-le Dan Chirap va roaga Misu Tiganas sa luati legatura urgent cu el pentru a clarifica situatia cu transportul meselor la Gura Humorului.Multumim.

Dl Volodea Ivan are perfecta dreptate.Copii din Botoșani au la dispozitie o sala cu 4 mese dedicata exclusiv tenisului de masa,Volodea le a indrumat primii pasi.Aga juca bine si inainte de tabara dar a invatat lucruri utile acolo,fara indoiala.Unele afirmatii facute in necunostinta de cauza pot umbri activitatea onesta a unor antrenori carora nu le place sa se bata toata ziua cu caramida in piept pe forum

Misu de la open si cu Misu de la amatori au devenit pentru moment cel mai dulce M&M din Amatur.
Bravo invingatorilor !
Multumim tuturor celor care au participat la buna desfasurare a acestui concurs, ne-am simtit foarte bine, vom mai reveni.
D-nului Dr.Pomohaci Dorel numai cuvinte de lauda, un om caruia ii multumim si datoram mult pentru ca sprijina tenisul de masa. Aveti tot respectul nostru, ne plecam in fata dumneavoastra, MULTUMIM.
Respect.

FRATE ,iar ai facuto lata la concursul asta,felicitari MISULE frate de data asta ti-a mers toate,ai avut caldura,ai avut soare,ai avut prieteni(fara dusmani),ce mai ai avut de toate,dar mai presus ai un domn acolo la tine la RADAUTI care l-as dori si eu aici la mine la VATRA DORNEI,este vorba de domnul doctor POMOHACI DOREL. SA NE TRAIESTI MULTI ANI DE ACUM IN COLO SANATOSI SI BUNI ALATURI DE CEI DRAGI,domnule doctor.
Ma bucur nespus de mult ca am putut din nou sa ma intalnesc cu cei dragi mie,cu oameni de omenie,cu copii cei dragi cu toti cei care ii cunosc.
ITI MULTUMESC MISULE pentru doua zile minunate petrecute in compania ta si acelor dragi mie.
SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI cu drag MARCU care trage cu ARCU(de cand il rog pe DAN CHIRAP sa-mi dea si mie arma mea secreta ,,arcul")

Ultima editare:
Amatori:
Loc1:Nemaciuc Mihai
Loc2:Ilies Ioan
Loc3:Avram Gabriel
Loc3:Ciobanu Gabriel
BRAVO MIHAI ai inceput sa tai iarba, stiam eu ca geniusurile isi vor face treaba!! :)

Felicitari Mihaita! Esti valoros, te-ai ridicat la nivelul pe care l-am prevazut in august. Salutari Dlui Nemaciuc!

Felicitari Misu! si Felicitari Misu! (campionilor)
Felicitari Rosca Mihaita!
Bravo tuturor! (organizatori...etc...etc)
si La Mai Mare!

ar trebui sa il feliciti si pe Florin Ursulean copilul tau....prietenii stie de ce.....
Misu si Florin sunt doi jucatori foarte talentati.....pacat Vasile
PS .....Imi pare rau chiar nu am reusit sa ma abtin...

Turneu A Rădăuți 19.10.2013 - Cupa Medistom editia III open+amatori+copii

Dl Volodea Ivan are perfecta dreptate.Copii din Botoșani au la dispozitie o sala cu 4 mese dedicata exclusiv tenisului de masa,Volodea le a indrumat primii pasi.Aga juca bine si inainte de tabara dar a invatat lucruri utile acolo,fara indoiala.Unele afirmatii facute in necunostinta de cauza pot umbri activitatea onesta a unor antrenori carora nu le place sa se bata toata ziua cu caramida in piept pe forum
Va rog frumos d-ule Cozma explicati-mi mai pe indelete ultima fraza,care se refera strict la mine pentru ca nu am inteles toate dedesupturile ei.Multumesc anticipat EMI

Back
Sus