mateidumitru
maestru
Re: TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009
de la deva nu mai vine vintan cosmin.
sry, papapa
de la deva nu mai vine vintan cosmin.
sry, papapa
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.narova a spus:Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
Saru'mana,totul e sub control deocamdata. :wink:Dragomir Paul a spus:Daca va mai trebui adus ceva de la Galați te rog sa-mi spui Marite Rares...
pai eu vin de la BC, Deci, BC-Piatra Neamț - Bicaz - Lacu Rosu - Gheorghieni - Praid - Sovata - Reghin, sper sa nu gresescleordarares a spus:Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.narova a spus:Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
kingfiher_61 a spus:din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa participsalutari tuturor
Pai acum esti sigur ca ai ocazia sa te infrupti din elejony a spus:ah ce de bunatati asta e ........
Pacat....kingfiher_61 a spus:din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa participsalutari tuturor
De fapt Rares nu a intrat in posesia cupelor pentru simplul motiv ca sunt la mine :twisted: :twisted: :mrgreen:leordarares a spus:Azi am intrat si posesia cupelor.Vor fi premiati cu medalii,diplome si cupe primii 8 jucatori.