TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009

Re: TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009

de la deva nu mai vine vintan cosmin.
sry, papapa

Se mai inscriu urmatorii:
Iancu George,Ploiești
Panaitescu Stefan,Izvoarele
Moise Alexandru,Ploiești

narova a spus:
Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.

Dragomir Paul a spus:
Daca va mai trebui adus ceva de la Galați te rog sa-mi spui Marite Rares...
Saru'mana,totul e sub control deocamdata. :wink:

Azi am intrat si posesia cupelor.Vor fi premiati cu medalii,diplome si cupe primii 8 jucatori.
Tot azi am pus la punct si ultimele detalii cu "firma de catering" :)Avem promisiunea unei mese campenesti de toata frumusetea.
Vor fi servite pe rand:sandwishuri,cafele,mere,palinca,sucuri,Bobgulas unguresc,langosuri si iarasi palinca din belsug :wink:
Va asteptam!

venim,venim :wink: !

ah ce de bunatati asta e ........

leordarares a spus:
narova a spus:
Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.
pai eu vin de la BC, Deci, BC-Piatra Neamț - Bicaz - Lacu Rosu - Gheorghieni - Praid - Sovata - Reghin, sper sa nu gresesc
Deci e ok drumul, va fi ca si cum as intra dinspre TG MURES??????? cumva?

Nu va mai agitati cu harti,maine sunt 100% de dimineata pana seara la dispozitia voastra.Doar ma sunati iar eu va culeg,va cazez,va plimb, etc :D
ps.Da Ionut,e intrarea in oras dinspre Targu Mureș.Ti-as recomanda totusi sa vii pe ruta Gheorgheni-Toplita-Reghin deoarece nici drumul de la Sovata la Reghin nu e grozav

De la Miercurea Ciuc venim>
Pal Zoltan
Biro Attila
Szakali Csaba

As dori sa mai inscriu 4 domni mai emotivi:
Corcoz Costi,Focșani
Rusu Cristian,București
Soare Vali,Valenii de Munte
Popa Bogdan,Valenii de Munte

din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa particip :( salutari tuturor

kingfiher_61 a spus:
din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa particip :( salutari tuturor
:( Pacat!Imi pare rau,sincer.Banuiam eu ca doar niste probleme medicale va opresc sa nu veniti sambata la concurs.Insanatosire grabnica!Sa ne vedem cu bine! :wink:

jony a spus:
ah ce de bunatati asta e ........
Pai acum esti sigur ca ai ocazia sa te infrupti din ele :D
Cine zicea ca nu vine nenea Sorinica?! :wink:

kingfiher_61 a spus:
Pacat....
Sanatate !

leordarares a spus:
Azi am intrat si posesia cupelor.Vor fi premiati cu medalii,diplome si cupe primii 8 jucatori.
De fapt Rares nu a intrat in posesia cupelor pentru simplul motiv ca sunt la mine :twisted: :twisted: :mrgreen:
Acuma tre sa vad daca merita sa le car pana la Reghin si inapoi la București :lol: :lol: :mrgreen:

Din VATRA-DORNEI:
-CIOBANU GABRIEL
-CAPRA ARTUR
-VOLOSCIUC TIBERIU
-Posibil si HAGATIS ANDREI.

Back
Sus