AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 6, Sibiu, 5.09.2015

Nasol, inseamna ca trebuie sa ma apuc de treaba sa adun puncte la turneele A. Chestia este ca joc de 3 luni si nu am observat sa se tina vreunul in zona, in aceasta perioada. Numai B-uri la gramada unde nu am avut nicio sansa :(

Sau la turneele de incepatori unde sunt cu media pana la 11.00 .Te asteptam la Mangalia cu drag unde poti sa iti maresti media si sa prinzi un loc la A+ de la Sibiu

Daniel Istvan din claament e Daniel juniorul (mai ieri era openist)
iar seniorul apare in clasament ca si Daniel Istvan Sr.

Pali, eu am precizat sa scrie NUMELE și PRENUMELE ca in clasament

nu ma apuc sa caut dupa ei prin clasament ca isi scriu PRENUMELE și apoi NUMELE sunt destui de multi cam vreo 4508

Iau numele si prenumele asa cum l-au scris ei cu mana lor cu COPY / PASTE dacă progamul nu poate sa ?i găsească

probabil ca cineva a greșit ;)

MULTUMESC DE INFORMAȚIE am să modific listele m?ine scuze ASTĂZI:)

Paslaru Adrian - Brașov - amatori.

- - - Actualizat - - -

Nasol, inseamna ca trebuie sa ma apuc de treaba sa adun puncte la turneele A. Chestia este ca joc de 3 luni si nu am observat sa se tina vreunul in zona, in aceasta perioada. Numai B-uri la gramada unde nu am avut nicio sansa :(
Profita de fiecare turneu care iti sunt la indemana!

Adonis, chiar dacă te-am mai supărat...nu mă lăsa pe dinafară...vrei sa dau în b?lb?ieli? ...

scuze esti înscris chiar în prima pagină
dar
am testat programelul cu Retrasi, Absenti, Eliminati (erai trecut absent și nici nu a început turneul) :)

Back
Sus