Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
din totalul de 302 jucatori din zona de vest a tarii s-au inscris aproape o treime, oare ce se intampla dragi colegi? Suntem pe ultimul loc in topul inscrierilor la acest turneu, pacat.
Cum cine sa vina? jucatorii din Hunedoara, care mai intai trebuie sa plece cu noaptea in cap, apoi sa-si rupa masina pe drumul Deva - Varfurile - Beius - Oradea, apoi dupa 4 ore de condus se pot aseza la masa de joc. Dupa care pot veni inapoi acasa, daca se simt in stare... Ca sa nu mai vorbim despre cei care locuiesc mai departe.Nu inteleg de ce nu s-a organizat la Arad concursul.L-a toata lumea le este "peste mana" sa vina la Oradea.Daca era la Arad erau si pe lista de asteptare.Daca nu veniti voi din Arad,atunci cine sa vina.multumesc
Din Hunedoara, la amatori, David Cosmin.
Haideti sa va lamuresc. Greseala a fost a mea, poate era mai bine sa fi organizat concursul la Arad, dar , discutand cu alti colegi din tara imi era frica de discutii si polemici cum ca Aradul organizeaza doua turnee A+ intr-un an. Mai tarziu m-am luminat faptul ca sunt si alte orase care organizeaza doua A+uri. Am hotarat asa pt ca in 5 ani nu s-a organizat in nici un oras din vest un turneu A+ decat la Arad, si am cotat ORADEA orasul ideal pt a organiza A+ul de anul asta.
PS: Nu cred ca DOAR drumul prost impiedica venirea altor amaturisti la acest concurs, ori sunt prea multi in concediu, servic, etc. Eu cred ca sunt alte motive pe care nu le cunosc sau care ma depasesc