Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A+Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 7 Amatori, Pingpongmania, 5.09.15
Imi place!!! Mai mult de jumate, este bine, si aici sunt mîndru ca la OPEN
Se poate si mai bine? Mai sunt 3 zile!! Poate facem totuși un turneu pe cinste!!
Eu propun sa se facă o lista de înscrieri după localității pentru transport. Eventual aranjam și un transport din gara pentru cei care aleg un mijloc de transport fără riscuri.
Din câte știu eu drumul Arad Oradea e ok și durează 2 ore cu pauze mari de țigări și pe lista de înscriși văd un singur curajos cu iarba din Arad la Open sunt mulți din Arad și unul singur din Timișoara sigur se poate optimiza!
...am uitat un mic...amanunt.......palinca de Bihor-100% autentica..are o 'tarie 'de 50,5 grade..........si se va putea servi doar de persoanele peste 18 ani ...numai cu acordul...sotiilor(sau prietenelor...)
Eliminatorii Amatori 1. Murgu Ioan
------------------------- Murgu Ioan 3-1 16. Dan Daniel
-------------------------------------------------- 9. Sferlea Calin
------------------------- Jurje Alexandru 0-3 8. Jurje Alexandru
--------------------------------------------------------------------------- 5. Lungu Marius
------------------------- Lungu Marius 3-2 12. Oprea Adrian
-------------------------------------------------- 13. Matei Dumitru
------------------------- Ilia Ion 0-3 4. Ilia Ion