AmaTur: Turneu A Turneu A - Serbarile Toamnei Valenii de Munte, 25 oct 2014

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
1. Postole Aurel, Buzău, 957 - 35 - OL
2. Enciu Alexandru, Slobozia, 9 - 30.26 - OL
3. Petrescu Liviu, Pitești, 7 - 29.96 - OW
4. Popa Cristian, București, 20 - 26.68 - O

Se anunta un Open interesant. Mai mult, o organizare “marca” Dan Bodeanu, adica o o garantie a calitatii tehnice a turneului, un alt argument solid… Din pacate, personal vorbind, probleme de “calendar” stau imptriva participarii la un eveniment TT AmaTur care era o provocare… Succes tuturor!

Se apropie de un A+,pe cat se pare.Cred ca trece de 120 de concurenti la Amatori.

Dragilor,pana maine cand veti incinge mesele de joc,va anunt ca deja in piata gratarele sfaraie cu pastramioara,s-au desfacut butoiasele de rachiu,este o atmosfera de nedescris. O parte din programul acestei seri Constantin Enceanu;Haiducii;Etnic;Liviu Guta;Marcel Pavel.Programul de sambata seara:Ansamblul Rug de Mure;Yahnis si ansamblul Kymata,Steliana Sima,Diana Visinicu,Mandinga,IRIS,si se incheie seara cu traditionalul Foc de Artificii. Duminica 26 octombrie: Nicolae Vicol;Adriana Deaconu;Nicu Paleru;Ruby;DIRECTIA 5.VA ASTEPTAM CU INIMA DESCHISA! PACE SI PRUNE BOIERILOR!

Ultima editare:
Amator.;)

- - - Actualizat - - -

Fan Minculescu, Adi Ilie, Nutu Olteanu, Marty Popescu, Nelu Dumitrescu.:p

Se retrag Balanescu Boby si Isacov Dan

(Am confirmarea telefonica de la Cojocaru Cornel)

Se retrag Balanecu Boby si Isacov Dan. Scuze pt ora tarzie dar am aflat acum 30 minute

Cristescu Cristian București
Taras Dan București
Amatori

Back
Sus