AmaTur: Turneu A Turneu A - Serbarile Toamnei Valenii de Munte, 25 oct 2014

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Turneu reusit,atmosfera speciala,de sarbatoare.Desi afara era frig,in sala,frig,atmosfera s-a incalzit rapid cu carburant de Valeni de calitate,asa incat a rezultat o intrecere de nivel ridicat,cu meciuri spectaculoase si rezultate pe masura.Remarc faptul ca,grupa mea inferioara a dat campionul la amatori,dl Anita,pe care-l felicit.Ma felicit si pe mine ca am ales sa particip pt a doua oara la acest turneu ca sa pot sa-i felicit pe organizatori si pe participanti care,au asigurat in egala masura,o zi minunata.

Buna ziua dragii mei colegi!
Acest sport minunat care ne-a "imbolnavit" pe toti, a reusit sa ma faca nespus de bucuros. Ca mine acum au fost foarte multi inainte, si sigur vor mai fi si altii dupa. De pe acum ii felicit si le urez sa fie cel putin la fel de fericiti.Daca perseverezi, sigur iti va veni randul la victorii marete. Multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au adresat cuvinte frumoase pe acest forum. La Valenii de Munte, poate mai mult ca oriunde, a existat intre competitori un fair-play ce ne face cinste toturor celor care au luat parte la acest turneu.
Va multumesc si jucati curajos !

Bravo "debutantul", te-ai tinut de cuvant,...hai si declara aici pe forum ce mi-ai spus aseara in masina
"de acum, cel putin 1 an joc la open, din respect pentru ceilalti participant sunt multumit cu ultimele trei cupe/ultimele trei turnee".
In felul acesta poate se mai relaxeaza si cei ce declara ca "trantesc meciurile la open" ...poate se regleaza din exemple pozitive, fara regulamente stufoase.

Sultane, prietenii-ti tin pumnii... (si pentru ca sa ramai mult si bine la Open) :-)

.....e de remarcat corecta exprimare gramaticala a unui nativ maghiar - felicitari -aici ma refer la toate postarile.....cat despre ping-pong aici e loc de mai bine , openul nu are limite de cuprindere !!!!

Turneu reusit la care am contribuit cu toti, organizatori si participanti !
Multumim Dan si Vali si vom veni de cate ori ne chemati, pentru a ridica nivelul competitiilor.
Amaturul merita sa traiasca si prin imbunatatire continua sa se perfectioneze si sa nu se opreasca niciodata, dar mai important, precum olimpismul, trebuie sa apropie si sa modeleze oamenii.
Grama Mihai

Un turmeu foarte reusit in ciuda frigului.
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari Andrei Dragoi, in scurt timp vei ajunge la open fara indoiala!
Multumesc d-lui Tutoveanu pentru instantaneele reusite cu care ne delecteaza la fiecare turneu la care participa!

Turneu reusit la care am contribuit cu toti, organizatori si participanti !
Multumim Dan si Vali si vom veni de cate ori ne chemati, pentru a ridica nivelul competitiilor.
Amaturul merita sa traiasca si prin imbunatatire continua sa se perfectioneze si sa nu se opreasca niciodata, dar mai important, precum olimpismul, trebuie sa apropie si sa modeleze oamenii.
Grama Mihai

Dupa cum se vede in poza umblam tare la butoane.....

Back
Sus