Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Doamne ce greu actualizati rezultatele..............
buna ziua ,stiu ca in acesta minunata tara lucrurile sunt trasnite dar parca in tenis de masă sunt prea de tot.dl bogdan roman pentru care am o stima deosebita la fel ca si pentru doamna rodica sicoe mai ales dupa episodul focsani 2015,este la etapa de super liga sau la concursul amatur?daca sun doua persoane cu acelasi nume scuze la maxim....si pe site-ul federatiei cu privire la super liga greselile sunt.........penibile
A-ti adormit ??? vrem rezultate..........
- - - Actualizat - - -
Mai voi va bateti joc de noi care nu am putut veni la concurs ??? Afisati dom,le mai repede rezultatele...........ce dracu suntem in evul mediu ???
- - - Actualizat - - -
ca vad ca de comentarii sunteti buni........dar de fapte.........zero
- - - Actualizat - - -
Asta e vrajeala..........cum altii pot trebuie sa puteti si voi......daca nu dati-va demisia si lasa-ti altii mai competenti........Hai pa
Calitatea unei organizari nu rezida, in contextul circuitului Amatur, in rapiditatea cu care se posteaza rezultatele pe un forum, ci in desfasurarea efectiva a turneului, la fata locului, prin evaluarea trairilor participantilor. Proaspat intors de la sala si racorit de un dus lung, pot sa zic, la rece, ca am participat la un turneu foarte bine organizat, cu o atmosfera foarte placuta (asa cum sunt, fara exceptie, turneele organziate de dl. Filea Adonis si dl. Alex Mureșanu).
Am intalnit jucatori cu foarte mult bun-simt. Am interactionat la masa de joc si cu un lugojean de-al tau... Oprea Adrian. Ai putea invata de la el cateva elemente de conduita sociala. Pe langa asta, ai putea sa inveti si sa folosesti cratima aia mai bine. E jenant cum scrii. In Evul Mediu (hai sa-l luam pe cel tarziu) multi probabil scriau mai bine decat tine, desi in principatele romane rata analfabetismului tindea spre total (asta in conditiile in care, vai doamne, incepeam sa importam idei ale iluminismului, in special pe cele de sorginte franceza).
Hai pa, sper ca nu "A-TI" adormit si "lasa-TI" trasul de urechi fara fond!
Iar au apărut frustratii...