Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
FELICITARI CSABA,Vad ca nu se mai respecta regulamentul in eliminatori,eu stiu ca cei mai bine clasati 8 stau un tur:Matei Dumitru 401.Timar Ilie394,Nechita Alexanreu439.
Anexa V - Variante de desfasurare a turneelor A si A+:
Organizatorul va alege o combinatie din optiunile de mai jos pe care o va prezenta în anuntul turneului.
Eliminatorii:
1. Locurile 1 dupa clasament, locurile 2 (3) trag la sorti
Obs:
a) se va evita reîntâlnirea locurilor 1 si 2 înainte de faza finala prin împartirea biletelor în doua urne (partea inferioara, respectiv superioara a tabloului) si efectuarea extragerii locului 2 în functie de pozitia locului 1 corespondent;
b) în cazul în care pe tablou nu se completeaza toate pozitiile de favorit 1, cele care raman vor fi introduse în urne si trase la sorti, put?nd fi ocupate de orice loc 2, indiferent de clasament;
c) daca printre c?stigatorii grupelor superioare se afla jucatori noi (fara loc în clasament) vor trage la sorti pozitiile de favorit 1 ramase libere;
2. Locurile 1 dupa numarul grupei superioare, locurile 2 (3) trag la sorti
Obs:
a), b) - aceleasi ca mai sus;
3. Locurile 1 dupa numarul grupei superioare, locurile 2 (3) la fel în ordine inversa
Obs:
- trebuie avut grija ca jucatorii din aceeasi grupa sa nu se reîntâlneasca macar în primul tur eliminatoriu;
- regula cu ordinea inversata pe tablou a locurilor 2 nu functioneaza pentru orice numar de grupe superioare, respectiv pentru orice dimensiune a tabloului;
- având în vedere ca permutarile (la nevoie) le va face manual organizatorul, pot exista suspiciuni de aranjamente;
Bravo Geo, felicitari pentru performanta ta...FELICITARI CSABA,Vad ca nu se mai respecta regulamentul in eliminatori,eu stiu ca cei mai bine clasati 8 stau un tur:Matei Dumitru 401.Timar Ilie394,Nechita Alexanreu439.
Imi place, de ce sa nu-mi placa?Iată poezia de ultimă oră (domnului Florin Toma nu-i va place, dar sper că celorlalți da):
BALADA AMATURISTULUI ?N CONCEDIU
(cu ocazia inaugurării centrului de agrement ”Aria”)
După vreo șase luni de lupte str?nse
Pe la turnee unde-am fost, prin țară,
Mă pregătesc de numărat trofee
Și-mi vine chef de-o ”cură balneară”...
Mă hotărăsc să plec în centrul țării,
Căci soarele-i mai ”molcom” în Ardeal,
Și nimeresc în plină ”stagiune”
La Festivalul Teatrului local...
Găsesc un loc perfect de relaxare
Și programez din vreme un masaj.
Mai mult din întâmplare îmi dau seama
Că mi-am luat paleta în bagaj...
Nu vreau să scap ocazia nesperată
De-a mai bifa trei puncte-n clasament,
Căci am găsit și sala pregătită:
LA ”ARIA”, MAI JOS DE ”AMBIENT”
Tot mai des se intampla in superioare cand sant doi prieteni din acelas oras asa is-a intamplat si lui Puiulet Iosif is dau meciuri s-au seturi numai sa treaca mai departe( gr sup nr.8 amatur)Va rog sa tineti cont si de propunerea mea si nunumai a mea si lui Csaba i s-a intamplat la București si multor amaturisti.