Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari organizatoriilor , au fost la inaltime din toate punctele de vedere , deci voi revenii cu placere la Sibiu la Turnee "A ", referitor la participarea mea si d-nul Govoreanu , la turnee la Sibiu s.a intamplat la turnee B ...si nu la cel de" A"...este o diferenta intrun turneu " A " si cel B.....Felicitari sponsoriilor si organizatoriilor ..mai astept sa particip ....eu țin să mai remarc un lucru.
se întâmplă după multă vreme să nu mai câștige la Sibiu nici Florin Govoreanu, nici Rodica Sicoe.
Asta demonstrează ce turneu valoros a avut loc aici sâmbătă! Cei doi erau „abonați” serioși la trofeele de aici și din împrejurimi.
Felicitări organizatorilor că au reușit să atragă atâta „cremă” amaturistă la Sibiu. Nu mai zic nimic de Gabi Gogu, că se înțelege de la sine.
?n plus, am simțit din mesaje că le-a cam plăcut la toți și că vor mai veni. Mă simt mîndru că-s sibian în momentele astea...
De abia acuma imi dau eu seama ce efort ai facut sa vii pana la Victoria doar sa ne saluti,si acum ma simt onorat Nicule.Distanta dintre Ocna Sibiului si Sibiu este de numai 12km..si tot nu am putut sa ajung.. regret ca nu am putut sa-mi intalnesc prietenii si sa dam cateva "mingi"..eee.asta e..data viitoare..tin sa felicit la randul meu absolut pe toata lumea in special pe "Farkas junior".. nu stiam ca a facut un salt enorm dupa cate vad eu..felicitari Alex,Adonis si lui Gelu pt reusita turneului..
Felicitari Csaba..pe la ora 13...putem sa jur ca ai sa castigi turneul..
Distanta dintre Ocna Sibiului si Sibiu este de numai 12km..si tot nu am putut sa ajung..