Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
M-am razgandit, va rog sa ma transferati la open, ...am fost pe la București si m-au convins altii
![]()
Am musafiri, maine fac 50 anisoriTrebuie sa astepti un pic ,cei de la pupitru de comanda se misca cam incet, si pana fac reactualizarea mai dureaza .
![]()
Am musafiri, maine fac 50 anisori....de pe tableta nu merge,...nu-i nici o grabă.
Am musafiri, maine fac 50 anisori....de pe tableta nu merge,...nu-i nici o grabă.
M-am razgandit, va rog sa ma transferati la open, ...am fost pe la București si m-au convins altii
![]()
ADONIS aceiasi problema media punctelor e coerect asa doar voi din SIBIU practicati asta in rest nu.Te rog tine cont de punctele acumulaye si de turnee.Nu e corect ca un amaturist care merge la un turneu pe an cu media buna sa fie pus in fata.GEO
ADONIS aceiasi problema media punctelor e coerect asa doar voi din SIBIU practicati asta in rest nu.Te rog tine cont de punctele acumulaye si de turnee.Nu e corect ca un amaturist care merge la un turneu pe an cu media buna sa fie pus in fata.GEO
Nu se poate. Se doreste a fi un turneu ca la carte si acest lucru se poate face numai daca limita de locuri raportat la nr de mese nu se suplimenteaza.Salut Gelu,
Pentru copii faci ceva aparte , un concurs separat ca la Focșani ???
Mersi.
Chivu Adrian-Slobozia