TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 2009

Re: TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 2009

Organizatorii au pus la dispozitia participantilor,apa plata,minerala,sandwich-uri si platouri reci.Nu stiu cum de nu ai vazut pentru ca erau cateva mese mari in hol.

roman bogdan a spus:
daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Sa inteleg ca unul il tine si celalalt il bate? :lol:Cheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.

PRIZA TOK a spus:
[quote="roman bogdan":3f2afrye]daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Sa inteleg ca unul il tine si celalalt il bate? :lol:Cheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.[/quote:3f2afrye]
Vad ca e o intreaga "conspiratie" impotriva lui Daneliuc :) .....Mister Forehand va asteapta la Mediaș....dar sa nu va uitati "cheia" acasa... :lol:

Re: TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 20

Re: TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 20

a fost foarte fain concursul , conditii f bune .... organizare buna doar cu mici exceptii ( anumite persoane nu le dau numele serveau f evident din mana sau ascundeau serviciul ... si stau sa ma gandesc oare nu trebuie sa existe si aici un minim de bun simt ??? ) stiu ca ii competitie de amatour dar in mod normal trebuie sa existe cateva reguli de bun simt voi ce spuneti de asta
in rest n-am ce zice .... a fost foarte frumos :)
salutari din arad , si ne vedem si la alte concursuri..... Victor

PRIZA TOK a spus:
[quote="roman bogdan":ekyi0erp]daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Sa inteleg ca unul il tine si celalalt il bate? :lol:Cheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.[/quote:ekyi0erp]
Noi avem alta strategie impotriva lui(hunedoara si deva)
serva i se da in forhand pentru ca acolo nu se asteapta,taiata si scurt sa nu atace iar apoi atac in rever :D

mandrubogdan a spus:
PRIZA TOK a spus:
[quote="roman bogdan":3iw3v2d5]daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Sa inteleg ca unul il tine si celalalt il bate? :lol:Cheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.
Noi avem alta strategie impotriva lui(hunedoara si deva)
serva i se da in forhand pentru ca acolo nu se asteapta,taiata si scurt sa nu atace iar apoi atac in rever :D[/quote:3iw3v2d5]
Ma simt extrem de onorat si vreau sa va spun un singur lucru : La Mediaș va mananc ficatii.Deci, va rog sa nu consumati alcool inainte cu 48 de ore.
Va multumesc.
Cu respect Myster Forehand

Ma simt extrem de onorat si vreau sa va spun un singur lucru : La Mediaș va mananc ficatii.Deci, va rog sa nu consumati alcool inainte cu 48 de ore.
Va multumesc.
Bravo, Gabi ! :) Asta adevarata atitudine de invingator ! :) Pe ei, nu-i lasa :D !

Va multumesc.
eu am avut hepatita, vezi sa nu te otravesti :lol: :lol: :lol:

mateidumitru a spus:
Va multumesc.
Se poate si mai grav:o steatoza hepatica(ficat gras).o ciroza ,un chist hidatic gigant hepatic,o metastaza,un neo... :oops:

PRIZA TOK a spus:
mateidumitru a spus:
Va multumesc.
Se poate si mai grav:o steatoza hepatica(ficat gras).o ciroza ,un chist hidatic gigant hepatic,o metastaza,un neo... :oops:
Imi asum toate risurile , stimati domni.

Back
Sus