remusvasilescu
senior
Vasilescu Remus Ovidiu - Curtea de Argeș - amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ce stingher va ti simtit dvs . la turneu BASARABILOR si in plus mai sa vi se interzica sa respirati in timpul jocului.Oricum, daca nu eu macar Alex sa poata participa ... nu de alta, dar sa nu se simta Georgica stingher .
Ce stingher va ti simtit dvs . la turneu BASARABILOR si in plus mai sa vi se interzica sa respirati in timpul jocului.
Fiind principalul cap de serie am nimerit un traseu destul de usor, in plus dupa cum am mentionat in eliminatorii s-au produs o serie de surprize.
Din punct de vedere valoric, in acest moment, Alex Ciobanu, Iulian Roman, George Durdun si cu mine suntem favoriti, deci orice turneu la care participa doar unul dintre noi 4 va avea un favorit clar. Contabilizand strict doar rezultatele directe dintre noi eu unul sunt pe ultimul loc.
Hmm ... din pacate 80% nu cred ca o sa pot participa, e foarte posibil sa lucrez sambata
Oricum, daca nu eu macar Alex sa poata participa ... nu de alta, dar sa nu se simta Georgica stingher![]()
Sala este dotata cu aer conditionat ?
Vasilescu Remus Ovidiu - Curtea de Argeș - amatori
Dragi impatimiti ai tenisului de masa,
Top Tenis Arena spera ca v-a oferit in primul an de existenta cel putin o bucurie. Am incercat sa va oferim conditii bune de joc, sa venim cu formate noi de concurs, sa intemeiem o scoala de tenis, sa fim mereu aproape de clienti. Cat am reusit? Dvs. stiti raspunsul! Pot spune ca datorita acestui proiect am avut multe satisfactii personale.Am avut ocazia sa vad o multime de oameni intr-o sala devenita brusc prea mica, sa cunosc multi oameni si sa imi fac prieteni noi. Viitorul? Ne pastram optimismul si vom fi prezenti la urmatoarele aniversari.
Pana atunci,
Va multumim pentru gandurile bune si va asteptam la concurs!
Marius