Kis Istvan
senior
Felicitari Costel ai dus Brașovul iara in frunte.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
hai vasile buftea are nevoie de un trofeu !
Bravo Vasile ......antrenamentele si au spus cuvantul. Felicitari!!!
Cornele! M-ai ambitionat la turneul trecut de la Targoviște si am luat aminte! Iti doresc sa faci meciuri mari cu Cristache si echipa in calificari!
---------- Post added 12.02.2017 at 08:41 ----------
Ms Florine! Va multumesc... tie lui Marian Navacioiu ,Cristache si tuturor prietenilor ca ati avut rabdare cu mine si in special cu "iarba mea" . Daca nu erati voi ,ma antrenam la "perete' sau in parc ca pe vremea lui ceausescu!
Deci in concluzie Cornele nu lasa vecinul singur cu nevasta in casa!
Felicitari Sabin! Da, ai plecat dupa gr inferioara , dar ai batut pe campion - Padurariu Costel!Felicitari Paurariu Costel Brașov pt loc 1 ,Doba vasile Pitești loc 8 , Sfrenti Cosmin drobeta tr severin loc 10 , Muntean Remus bucuresti loc 12 !!!! Sunt bucuros pt voi si fericit ca v am intalnit in grupa inferioara si am avut niste meciuri super spectaculoase !!!! Datorita voua am ajuns la ora 20 in TG MURES ! FELICITARI si va MULTUMESC !!!!
Perfect adevarat Vasile. Si felicitari pentru victorie, cat mai multe cupe iti urez.