AmaTur: Turneu A Turneu A, Topoloveni - 11.02.2017

Multumesc Noro! Cam asa e! Acum 2 ani m-am apucat de tenis datorita lui Nicu Pietris pe care il stmez enorm si in 2 ani am ajuns ca de luna viitoare sa joc la ELITE! Din pacate varsta incepe sa isi spuna cuvintul ca si timpul f scurt dedicat antrenamentelor cu baietii din cartier asa ca ELITUL deocamdata e o palarie prea mare pt mine! Dar pana la urma e o distractie pe care poti sa o savurezi si cu infrangeri frumoase.

Tin in primul rand sa felicit organizatorii si pe toti participantii la competitie care s-a desfasurat intr-o locatie cu un fair-play desavarsit si nu in ultimul rand sa-ai cer scuze finalistului ca am jucat in finala(doat finala) cu o iarba pe cale de disparitie in competitii dar inca legala pana in iulie 2017(tsp cactus) avand in vedere diferenta de varsta intre mine si el(35 de ani!). Voi reveni la Topoloveni cu multa placere este o locatie minunata iar Sorin o gazda minunata. Va multumesc si va doresc o seara minunata la toti.

Felicitari Paurariu Costel Brașov pt loc 1 ,Doba vasile Pitești loc 8 , Sfrenti Cosmin drobeta tr severin loc 10 , Muntean Remus bucuresti loc 12 !!!! Sunt bucuros pt voi si fericit ca v am intalnit in grupa inferioara si am avut niste meciuri super spectaculoase !!!! Datorita voua am ajuns la ora 20 in TG MURES ! FELICITARI si va MULTUMESC !!!!

Situatie retrageri:

Topoloveni - 2017.02.11 [TABLE="class: tbl"]
[TR]
[TD]ID[/TD]
[TD]Nume si prenume[/TD]
[TD]Data[/TD]
[TD]Penalizare[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]276[/TD]
[TD="class: tdtur"]Bratescu Adrian - Targoviște[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
[TD="class: tdabs"]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]275[/TD]
[TD="class: tdtur"]Balaban Catalin - București[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]274[/TD]
[TD="class: tdtur"]Vijaica Paul - Drobeta Tr Severin[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]273[/TD]
[TD="class: tdtur"]Sandu Gabriel - Targoviște[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]272[/TD]
[TD="class: tdtur"]Retegan Cosmin - Plopeni[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]271[/TD]
[TD="class: tdtur"]Marica Nicusor - București[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]270[/TD]
[TD="class: tdtur"]Dascalasu Viorel - București[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]269[/TD]
[TD="class: tdtur"]Delimart Alexiana - Targoviște[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]268[/TD]
[TD="class: tdtur"]Bocaniala Norocel - București[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]267[/TD]
[TD="class: tdtur"]Mihaescu Marian - Ramnicu Valcea[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]266[/TD]
[TD="class: tdtur"]Nicoara Ovidiu - Curtea De Argeș[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]265[/TD]
[TD="class: tdtur"]Chirea Laurentiu - Targu Jiu[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]264[/TD]
[TD="class: tdtur"]Railean Vlad - Ramnicu Valcea[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]263[/TD]
[TD="class: tdtur"]Andone Claudiu - Cugir[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]262[/TD]
[TD="class: tdtur"]Teica Radu - Targu Jiu[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]261[/TD]
[TD="class: tdtur"]Baciu Gabriel - Târnaveni[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]260[/TD]
[TD="class: tdtur"]Lunca Razvan - Târnaveni[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R1.png
- R1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]259[/TD]
[TD="class: tdtur"]Ruxandru Marius - Targoviște[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R2.png
- R2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]258[/TD]
[TD="class: tdtur"]Ileanu Bogdan - Targu Jiu[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R2.png
- R2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]257[/TD]
[TD="class: tdtur"]Carjan Dumitru - București[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R2.png
- R2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256[/TD]
[TD="class: tdtur"]Popa Alexandru Iulian - Buzău[/TD]
[TD]2017.02.11[/TD]
R2.png
- R2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hai vasile buftea are nevoie de un trofeu !

Cornele! M-ai ambitionat la turneul trecut de la Targoviște si am luat aminte! Iti doresc sa faci meciuri mari cu Cristache si echipa in calificari!

---------- Post added 12.02.2017 at 08:41 ----------

Bravo Vasile ......antrenamentele si au spus cuvantul. Felicitari!!!

Ms Florine! Va multumesc... tie lui Marian Navacioiu ,Cristache si tuturor prietenilor ca ati avut rabdare cu mine si in special cu "iarba mea" . Daca nu erati voi ,ma antrenam la "perete' sau in parc ca pe vremea lui ceausescu!

---------- Post added 12.02.2017 at 08:55 ----------

Cornele! M-ai ambitionat la turneul trecut de la Targoviște si am luat aminte! Iti doresc sa faci meciuri mari cu Cristache si echipa in calificari!

---------- Post added 12.02.2017 at 08:41 ----------

Ms Florine! Va multumesc... tie lui Marian Navacioiu ,Cristache si tuturor prietenilor ca ati avut rabdare cu mine si in special cu "iarba mea" . Daca nu erati voi ,ma antrenam la "perete' sau in parc ca pe vremea lui ceausescu!

Am avut parte in turneu de cateva Sandwich-uri tari !dar s-a dovedit ca iarba face ...mult mai bine la ficap! Mai bine Vegetarian decat Carnivor ... mai bine "golan decat comunist"

Felicitări valceanului nostru Badulescu Teo pentru locul 2 obținut la amatori , dar si semifinalistilor Moaghen George si Stan Cătălin.Felicitări casrigatorului.Organizare excelenta, nota 10 +.

Felicitări Sorine tie ai echipei pentru gestionarea unui mega-turneu, cum demult nu a mai fost la Topoloveni.Felicitări tânărului Teo din Rm-Valcea si craiovenilor mei pentru participare si locurile obținute.Să ne vedem sănătoși.

Felicitari Paurariu Costel Brașov pt loc 1 ,Doba vasile Pitești loc 8 , Sfrenti Cosmin drobeta tr severin loc 10 , Muntean Remus bucuresti loc 12 !!!! Sunt bucuros pt voi si fericit ca v am intalnit in grupa inferioara si am avut niste meciuri super spectaculoase !!!! Datorita voua am ajuns la ora 20 in TG MURES ! FELICITARI si va MULTUMESC !!!!
Felicitari Sabin! Da, ai plecat dupa gr inferioara , dar ai batut pe campion - Padurariu Costel!
Ai mare motiv sa fii fericit... pe langa faptul ca ai ajuns devreme acasă!

Perfect adevarat Vasile. Si felicitari pentru victorie, cat mai multe cupe iti urez.

Sa-mi opresti si mie una la Giurgiu! Daca joc prost dau banu! si tot vin cu una acasa! ca vad ca tot mai des se practica in acest sport! sau daca nu-mi faci un culuar bun fac si eu ca Tudor-lake(stii tu care!) pana ajung in finala!

sa castigi cat mai multe cupe vasile si sa te bucuri de fiecare victorie. ma bucur pentru succesul tau,cat despre rezultatele din calificari:george este numarul unu,doru numarul doi,catalin trei si daca am sa pot am sa ii ajut si eu pentru victoria echipei.sincere felicitari !

Back
Sus