Marian Bogdan
organizator tehnic
Barbatel Eduard - Sencu Victor, sfert final Open, Topoloveni
https://www.facebook.com/bobo.vis.5/videos/964710613662201/
https://www.facebook.com/bobo.vis.5/videos/964710613662201/
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Asa esti tu modest si cu caracter! In echipa toti sunt egali Cornele! Nu exista locul I,II sau III. Un meci casigat poate insemna vicoria echipei.Eu nu zic ca esti bun sau foarte bun insa fii sigur ca cu tine in echipa in campionatul viitor va bateti la primele locuri.Succesul meu sincer a fost neasteptat! mai ales cand la turneul pe care tu l-ai castigat eu am avut 6(sase infrangeri cu 2-3) super+inferioare!!!!! La care in marea majoritate am av 2-0 sau 2-1.Am stat sa vad finala ta pana tarziu in noapte si am av parte de 2 bucurii ...tu si Cristache castigatori.Asta m-a ambitionat si am venit si eu dupa voi! Treb sa recunosc ca am av si culoar dar pana la urma si acesta l-am facut singur castigand ambele grupe! Si usor usor si cu ajutorul lui Lulu(mi-a obosit bine de tot finalistul) am reusit ce nu credeam nici eu! Adevarul e, ca trec la ELITE in doar 4 luni cand inca nu stiu bine cu ce se mananca Openul. Dar au mai fost generali ajunsi din soldati care si-au facut bine treaba.sa castigi cat mai multe cupe vasile si sa te bucuri de fiecare victorie. ma bucur pentru succesul tau,cat despre rezultatele din calificari:george este numarul unu,doru numarul doi,catalin trei si daca am sa pot am sa ii ajut si eu pentru victoria echipei.sincere felicitari !
Imi face placere cand ma gandesc cu un an in urma stateam in tribuna si-l urmaream pe dragul Denes si Chiru Sorin si Mostovoi cum manuia iarba.Cei din frunte nu treb sa se mahneasca ca mai da de cate un ierbar! Aceasta specie pe cale de disparitie (aparatorii cu iarba)treb sa existe in continuare pt ca daca nu am fii noi nu ar exista atacanti! Asa ca nu mai trageti in ierbari d-lor ca se strica ECOSISTEMUL! Multe "succesuri" d-nul Denes si multa sanatate va ureaza al d-vstra ucenic!Felicitari organizatorilor si merituosilor castigatori;
- La amatori Padurariu Costel,la cat mai multe trofee! Elevul isi depaseste profesorul,bravo!
- La open Buzatu Vasile mi-a facut o mare bucurie,o ascensiune mult asteptate,contiunua tot asa prietene !
- La elit Enciu s-a impus conform asteptarilor.
- De remarcat si rezultatele bune ale colegilor din Brașov.
Poate data viitore ajung si eu la magiun si sarmale,va salut cu stima pe toti amaturistii.
Inca nuAdevarul e, ca trec la ELITE in doar 4 luni ...
Asa esti tu modest
Nu stiu sa fac punctajul dar cred ca cu doua turnee luna sta la care in primul am aj in eliminatorii la asta am catigat si cu turneul A de sapt viitoare de la Top tenis arena cred ca sar la Elite! Doar sa fac un turneu slab sau sa nu-mi apar corect sansele!Inca nu![]()
Domnule Mihai, se pAre ca paleta dvs. este mai buna pentru altcineva asa ca, respectand traditia, faceti-o cadOu![]()
NoRo nu-ti mai da paleta frate ca m-a zapacit Rares!
Multumesc Rares . Iti promit ca la urmatoarea intalnire incerc sa facem un meci frumos si cat mai echilibrat, Am stat la finala ta si mi-a parut tare rau ca ai pierdut la limita. Daca ocheai mai mult reverul lui aveai sigur victorie. In viata mea nu am vazut sa sara o fata asa de incet!!!! Parca intra mingea intr-un tort de frisca!Iar Dumneavoastra m-ati zapacit pe mine cu nu m-a zapacit nici doamna Lenuta!
Felicitari pentru locul I , felicitari pentru intregul progres, si pentru modul in care ati reusiti sa manuiti cu dibacie paleta asa de rapid!