gipsy king senior 7 Oct 2012 #41 Aloha dragilor...in interes de mid are ,frumusetile patriei si prieteni faini,se inscrie de la Alba Iulia...GIPSY KING..Amatori..Pana ne-om
Aloha dragilor...in interes de mid are ,frumusetile patriei si prieteni faini,se inscrie de la Alba Iulia...GIPSY KING..Amatori..Pana ne-om
viospin senior 7 Oct 2012 #42 manea mihaita a spus: Ce faci Victor , cu cine esti in poza? Click pentru a extinde... Cred ca este cu fratele lui mai mic..jucator:crazy:
manea mihaita a spus: Ce faci Victor , cu cine esti in poza? Click pentru a extinde... Cred ca este cu fratele lui mai mic..jucator:crazy:
mihais mioveni maestru 8 Oct 2012 #45 Din Mioveni, la AMATORI - Trocan Alexa, Trocan Nicolae, Stoica Mihai, iar la OPEN - Vasiliu Remus.
viospin senior 8 Oct 2012 #58 dantim a spus: Vio ti-ai bagat si dioptriile,crezi ca ii era dor la cineva de ele. Click pentru a extinde... Vezi usor cu scrisul ca te ia piciorul iar..
dantim a spus: Vio ti-ai bagat si dioptriile,crezi ca ii era dor la cineva de ele. Click pentru a extinde... Vezi usor cu scrisul ca te ia piciorul iar..
GeluBv Coordonator Onorific 8 Oct 2012 #59 coco68 a spus: Incerc sa ajung si eu: Migea Cornel-Sibiu Click pentru a extinde... Cornele, intotdeauna am fost curios daca joci la open sau la amatori.....sa fiu sincer te vreau la open, esti valoros...
coco68 a spus: Incerc sa ajung si eu: Migea Cornel-Sibiu Click pentru a extinde... Cornele, intotdeauna am fost curios daca joci la open sau la amatori.....sa fiu sincer te vreau la open, esti valoros...