S-au strans pana acum 41 de participanti. Deci turneul de la Topoloveni devine TURNEU A!!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
din cate stiu eu , si organizatorul poate lua anumite decizii in legatura cu turneul care il organizeaza.sorin167 a spus:In regulamentul AmaTour la descrierea turneului A se precizeaza: "turnee cu minim 32 de participanti din toata tara din care minim 33% din afara localitatii si minim 60% jucatori inscrisi in circuit". In acelasi timp, la Turneele B scrie undeva asa: "-peste 40 de participanti turneul se puncteaza ca A indiferent cum a fost anuntat !!!!!!! ". Haideti sa facem o regula unitara deoarece ma gasesc in urmatoarea situatie: am anuntat Turneu B pentru sambata dar numarul jucatorilor care vor veni este deja de 26 si probabil vom depasi cifra de 32 ceruta de regulament pentru a fi turneu A. De asemenea indeplinim si celelalte criterii: avem peste 33% la suta jucatori din afara localitatii si minim 60% sunt jucatori inscrisi in circuit. In concluzie trebuie sa modificam fie precizarea de la Turneele B in modul urmator: "peste 32 de participanti turneul se puncteaza ca A indiferent de cum a fost anuntat!!!!!", fie schimbam numarul minim de participanti necesar pentru Turneu A la minim 40 de jucatori.
As avea rugamintea de a lua o decizie pana sambata pentru a vedea cum incadram Turneul de la Topoloveni.
Va multumesc!
e posibil ca cel de la Alba sa devina B :!: :?:sorin167 a spus:S-au strans pana acum 41 de participanti. Deci turneul de la Topoloveni devine TURNEU A!!!!
Nu. Un turneu anuntat ca A ramane A.ursuleanvasile a spus:e posibil ca cel de la Alba sa devina B :!: :?:sorin167 a spus:S-au strans pana acum 41 de participanti. Deci turneul de la Topoloveni devine TURNEU A!!!!![]()
filo a spus:Puteti sa-l faceti A sau B daca aveti peste 40 de inscrisi, dar recomandarea mea ar fi sa intrebati si oamenii care participa ce fel de turneu doresc pentru ca in zona nu se prea organizeaza B-uri si sunt multi jucatori care au nevoie de B-uri.....
cousin a spus:Din Harghita venim 5 persoane, numele lor mai tarziu...
Dan2 a spus:Am mai intalnit o situatie asemanatoare cu peste 40 de participanti la un turneu B si s-a rezolvat in litera si spiritul regulamentului:
S-a considerat ca fiind 4 turnee de tip B si primii 4 au fost inregistrati cu 10 p, urmatorii 4 cu 8 p , locurile 9-16 cu 6 p, etc.
Solutia ar fi convenabila tuturor celor care stiu ca s-au inscris la un turneu de tip B.
In afara de Bondoc si Pitac,calificati pentru open.sorin167 a spus:Toti la amatori
leordarares a spus:In afara de Bondoc si Pitac,calificati pentru open.sorin167 a spus:Toti la amatori