Turneu A Topoloveni - 19 iulie 2008

Re: Rugaminte pentru Filo si FlorinBN

Re: Rugaminte pentru Filo si FlorinBN

sorin167 a spus:
In regulamentul AmaTour la descrierea turneului A se precizeaza: "turnee cu minim 32 de participanti din toata tara din care minim 33% din afara localitatii si minim 60% jucatori inscrisi in circuit". In acelasi timp, la Turneele B scrie undeva asa: "-peste 40 de participanti turneul se puncteaza ca A indiferent cum a fost anuntat !!!!!!! ". Haideti sa facem o regula unitara deoarece ma gasesc in urmatoarea situatie: am anuntat Turneu B pentru sambata dar numarul jucatorilor care vor veni este deja de 26 si probabil vom depasi cifra de 32 ceruta de regulament pentru a fi turneu A. De asemenea indeplinim si celelalte criterii: avem peste 33% la suta jucatori din afara localitatii si minim 60% sunt jucatori inscrisi in circuit. In concluzie trebuie sa modificam fie precizarea de la Turneele B in modul urmator: "peste 32 de participanti turneul se puncteaza ca A indiferent de cum a fost anuntat!!!!!", fie schimbam numarul minim de participanti necesar pentru Turneu A la minim 40 de jucatori.
As avea rugamintea de a lua o decizie pana sambata pentru a vedea cum incadram Turneul de la Topoloveni.
Va multumesc!
din cate stiu eu , si organizatorul poate lua anumite decizii in legatura cu turneul care il organizeaza.

Puteti sa-l faceti A sau B daca aveti peste 40 de inscrisi, dar recomandarea mea ar fi sa intrebati si oamenii care participa ce fel de turneu doresc pentru ca in zona nu se prea organizeaza B-uri si sunt multi jucatori care au nevoie de B-uri.....

ursuleanvasile a spus:
sorin167 a spus:
S-au strans pana acum 41 de participanti. Deci turneul de la Topoloveni devine TURNEU A!!!!
e posibil ca cel de la Alba sa devina B :!: :?: :D
Nu. Un turneu anuntat ca A ramane A.

filo a spus:
Puteti sa-l faceti A sau B daca aveti peste 40 de inscrisi, dar recomandarea mea ar fi sa intrebati si oamenii care participa ce fel de turneu doresc pentru ca in zona nu se prea organizeaza B-uri si sunt multi jucatori care au nevoie de B-uri.....

Ai mare dreptate Filo! Majoritatea jucatorilor au nevoie de puncte pentru turneu B. De aceea supun debaterii urmatoarele variante:

Varianta 1. Sa tinem un singur turneu A cu participarea tuturor jucatorilor indiferent de clasificarea lor in open sau amatori. Nu prea se poate face diferentiat intrucat sunt doar 7 jucatori de open inscrisi.
Varianta 2. Sa tinem 2 turnee B separat pe open si amatori.

Astept si alte parerei! Asta este situatia de acum; in zilele urmatoare se mai pot inscrie jucatori la open si atunci lucrurile se pot schimba.

acum , acest turneu ar trebui lasat ca A dar daca participantii doresc sa fie B... e ok .
O sa incerc sa fac eu un turneu B la București in saptaminile urmatoare , si cei care nu au turnee B vor fi bineveniti , ca si cei din localitatile apropiate .

Am mai intalnit o situatie asemanatoare cu peste 40 de participanti la un turneu B si s-a rezolvat in litera si spiritul regulamentului:
S-a considerat ca fiind 4 turnee de tip B si primii 4 au fost inregistrati cu 10 p, urmatorii 4 cu 8 p , locurile 9-16 cu 6 p, etc.
Solutia ar fi convenabila tuturor celor care stiu ca s-au inscris la un turneu de tip B.

CONCURS TOPOLOVENI

CONCURS TOPOLOVENI

MAI INSCRIU PE
DUMITRU MARIUS-AMATOR DIN BUCURESTI

cousin a spus:
Din Harghita venim 5 persoane, numele lor mai tarziu...

Pana acum este sigur:
Jozsa Zoltan-Odorhei OPEN
Pal Zoltan- Miercurea-Ciuc OPEN
Incze Levente- Miercurea-Ciuc AMATORI

Dan2 a spus:
Am mai intalnit o situatie asemanatoare cu peste 40 de participanti la un turneu B si s-a rezolvat in litera si spiritul regulamentului:
S-a considerat ca fiind 4 turnee de tip B si primii 4 au fost inregistrati cu 10 p, urmatorii 4 cu 8 p , locurile 9-16 cu 6 p, etc.
Solutia ar fi convenabila tuturor celor care stiu ca s-au inscris la un turneu de tip B.

Este destul de interesanta si aceasta idee, insa daca luam litera si spiritul regulamentului acolo zice asa: "peste 40 de jucatori turneul devine automat A indiferent de cum a fost anuntat". Asa ca asta este, ne vom conforma. Turneul de la Topoloveni va fi turneu A. Am facut deja demersurile si vineri ne va sosi prin curier inca un rand de cupe pentru a putea premia cele 2 categorii si am instituit o taxa de concurs de 20 Ron prin care vom asigura un fond de premiere si ceva de mancare la pranz pentru fiecare participant.
Am rugamintea ca participantii care vin de departe si solicita cazare sa scrie pe forum sau sa ma contacteze telefonic. Avem posibilitati de cazare foarte bune la preturi decente: 30 sau 40 Ron/persoana/noapte in camere cu televizor si aer conditionat.
Cei care vin de vineri seara se vor putea antrena pana la orele 23.30 pe mesele de concurs.
Am facut ceva publicitate si in presa de la judet si sper eu ca vom avea 1-2 reporteri care vor publica un mic articol in ziarele judetene de luni.

De la Brașov se inscriu:

1. Bacanu Paulian
2. Popa Mircea
3. Marin Floricel
4. Pitac Ovidiu
5. Marandici Adrian
6. Tarau Vasile
7. Bondoc Alexandru
8. Bratu Andrei
9. Mircea Vasile

Toti la amatori

leordarares a spus:
sorin167 a spus:
Toti la amatori
In afara de Bondoc si Pitac,calificati pentru open.

OK! Multumesc frumos pentru remarca! Inca nu am apucat sa ma uit pe clasament sa vad daca e cineva dintre cei de la Brașov la Open. Cel care m-a sunat si mi-a zis ca se inscriu mi-a spus ca sunt toti la amatori. Probabil ca nu stia exact situatia fiecaruia.

Recapituland, avem 12 jucatori la Open si 44 la Amatori. In aceste conditii vom face 2 grupe inferioare la Open urmate de sferturi, semifinale si finale; la Amatori, cel mai probabil vom merge pe 6 grupe de 7-8 jucatori, urmate de grupe superioare si de eliminatorii.

Parerea mea e ca ar trebui facut un singur concurs,pe o singura categorie.
Nu mi se pare normal sa faci concurs open cu doar 12 jucatori.Ar trebui stabilit un nr minim de jucatori pentru omologarea fiecarui turneu.

De asemenea nu mi se pare normal ca un concurs A cu 2 din primii 20 prezenti sa fie punctat ca un concurs de aceasi categorie insa cu primii 15 din 20 prezenti.(vezi Piatra)

Sustin parerea lui Dan2 care sustinea ca acest concurs sa fie considerat B si punctate primele 4 locuri cu 10 puncte.

La ultimul concurs B de la București s-a considerat cinstita decizia de a-l puncta B(cum fusese anuntat) desi am fost peste 50 de jucatori.

Mai intervine inca o problema.Sunt persoane care ar fi venit la acest concurs daca acesta era considerat de la inceput A.Eu,de exemplu as mai fi ramas inca cateva zile in București pentru a participa la acest concurs daca stiam ca e A si ca vin atatea jucatori.Am aflat de schimbare abia cand am ajuns acasa.

Multa bafta la organizare si felicitari domnului Sorin pentru initiativa!

Aveti foarte multa dreptate d-le Leorda! Insa nu pot sa zic stop daca lumea vrea sa vina la turneu. Majoritatea ar avea nevoie de punctaje la Turneele B in acest moment pentru ca A s-au tot facut.
In alta ordine de idei am anuntat ca fac Turneu B in ideea ca turneele A au deja un calendar bine stabilit cu foarte mult timp inainte si jucatorii isi pot face niste calcule foarte exacte. Am vazut insa ca s-a anuntat pentru aceeasi data, 19 iulie, turneu A la Alba Iulia, desi nu era trecut in calendar. Fara sa am nimic cu colegii de la Alba, cred ca se cuvenea sa tina turneul A intr-o zi anuntata in calendar mai din timp. Eu tocmai in ideea asta am anuntat ca fac Turneu B, deoarece trecusem deja un turneu A in 6 septembrie. Mi se pare ca suntem intr-o situatie din care trebuie sa tragem cu totii niste concluzii si sa ne indreptam micile neajunsuri de regulament. Si inca ceva, eu propun constituirea unui Comitet Executiv sau For de Conducere al Turneului care sa analizeze rapid fiecare dintre situatiile ivite si sa ia decizii pe care sa le respectam cu totii. Suna pretentios ceea ce propun dar veti vedea ca e din ce in ce mai necesar.

Pai as mai inscrie pe domni:
constantin mototroi
alex ciobanu
razvan lazar
bogdan trifu

Back
Sus