Vine si Dombi Tihamer-Miercurea-Ciuc OPEN
Szabo Tamas-Miercurea-Ciuc AMATORI
Szabo Tamas-Miercurea-Ciuc AMATORI
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
sorin167 a spus:daca luam litera si spiritul regulamentului acolo zice asa: "peste 40 de jucatori turneul devine automat A indiferent de cum a fost anuntat". Asa ca asta este, ne vom conforma. Turneul de la Topoloveni va fi turneu A.
VISCO a spus:Trebuie vazuta si partea plina a paharului, caci datorita interesului mare pe care i-l prezinta, toate turneele se transforma in A, cu participare masiva interjudeteana. Poate ar trebui regandit acest sistem "local" B care a devenit desuet in conditiile actuale.
Dan2 a spus:Daca nu-ti este cu suparare, in ce regulament si in ce paragraf scrie chestia asta? Eu nu am gasit-o nici cu lupa...sorin167 a spus:daca luam litera si spiritul regulamentului acolo zice asa: "peste 40 de jucatori turneul devine automat A indiferent de cum a fost anuntat". Asa ca asta este, ne vom conforma. Turneul de la Topoloveni va fi turneu A.
filo a spus:Pentru ca un turneu sa fie A mai trebuie sa aveti aprobare de SUS!!!!
Eu chiar nu inteleg de ce o tineti asa mortis sa fie turneu A, daca sunteti peste 40 supuneti la vot inaintea turneului (cand vine jucatorul sa se inscrie sa precizeze ce turneu doreste sa fie) si daca se doreste sa fie A va fi A, daca nu ramane B, mie chiar mi-e indiferent.