Turneu A Topoloveni - 19 iulie 2008

sorin167 a spus:
daca luam litera si spiritul regulamentului acolo zice asa: "peste 40 de jucatori turneul devine automat A indiferent de cum a fost anuntat". Asa ca asta este, ne vom conforma. Turneul de la Topoloveni va fi turneu A.

Daca nu-ti este cu suparare, in ce regulament si in ce paragraf scrie chestia asta? Eu nu am gasit-o nici cu lupa...

Trebuie vazuta si partea plina a paharului, caci datorita interesului mare pe care i-l prezinta, toate turneele se transforma in A, cu participare masiva interjudeteana. Poate ar trebui regandit acest sistem "local" B care a devenit desuet in conditiile actuale.

VISCO a spus:
Trebuie vazuta si partea plina a paharului, caci datorita interesului mare pe care i-l prezinta, toate turneele se transforma in A, cu participare masiva interjudeteana. Poate ar trebui regandit acest sistem "local" B care a devenit desuet in conditiile actuale.

Asa cum am mai propus intr un topic anterior,proportia de reprezentare
de 5/3 dintre turneele A si B ar trebui modificata,in conditiile in care anual sant 25 turneeA(numarand si Topoloveni si Alba)
S ar stimula participarea jucatorilor la turneele mari,zic eu..poate gresesc
Un 6/2 ar fi mai corect,poate
Ce parere ai Filo?Florin?

Dan2 a spus:
sorin167 a spus:
daca luam litera si spiritul regulamentului acolo zice asa: "peste 40 de jucatori turneul devine automat A indiferent de cum a fost anuntat". Asa ca asta este, ne vom conforma. Turneul de la Topoloveni va fi turneu A.
Daca nu-ti este cu suparare, in ce regulament si in ce paragraf scrie chestia asta? Eu nu am gasit-o nici cu lupa...

Pe www.filo.ro la descrierea turneului de tip B undeva mai in josul paginii scrie asa :"peste 40 de participanti turneul se puncteaza ca A indiferent cum a fost anuntat !!!!!!!" Banuiesc ca turneele pe care le organizam noi se fac in conformitate cu ceea ce este acolo. Ok, am avut eu o exprimare nefericita: am zis ca devine Turneu A ceea ce recunosc e interpretabil, cea mai corecta exprimare fiind "se puncteaza ca turneu A". Mea culpa!

Concluzie finala: Turneul de la Topoloveni este Turneu B dar se puncteaza ca Turneu A!!!

PS: Este corect d-le Dan2?

Pentru ca un turneu sa fie A mai trebuie sa aveti aprobare de SUS!!!!

Eu chiar nu inteleg de ce o tineti asa mortis sa fie turneu A, daca sunteti peste 40 supuneti la vot inaintea turneului (cand vine jucatorul sa se inscrie sa precizeze ce turneu doreste sa fie) si daca se doreste sa fie A va fi A, daca nu ramane B, mie chiar mi-e indiferent.

filo a spus:
Pentru ca un turneu sa fie A mai trebuie sa aveti aprobare de SUS!!!!
Eu chiar nu inteleg de ce o tineti asa mortis sa fie turneu A, daca sunteti peste 40 supuneti la vot inaintea turneului (cand vine jucatorul sa se inscrie sa precizeze ce turneu doreste sa fie) si daca se doreste sa fie A va fi A, daca nu ramane B, mie chiar mi-e indiferent.

Nu inteleg de ce se interpreteaza ca tin eu mortis sa fie turneu A. AM mai spus-o, nu ma intereseaza decat sa aplicam aceleasi reguli pentru toata lumea, iar cum pe www.filo.ro se precizeaza ca peste 40 de jucatori turneul SE PUNCTEAZA ca Turneu A, eu m-am conformat si am spus ca Turneul nostru este un Turneu B dar se va puncta ca Turneu A datorita depasirii numarului de 40 de jucatori! Am spus la un moment dat gresit ca turneul devine A si am si recunoscut ca a fost o exprimare nefericita!
Nu cred ca era cazul de o asemenea polemica pentru ca eu am multe alte treburi de rezolvat (cei care ati organizat turnee stiti mai bine decat mine cum este) decat sa stau sa raspund pe forum la niste probleme care in esenta lor sunt rezolvate, dar se mai gaseste cate unul sa caute nod in papura. Trebuie sa mai carcotim putin ca altfel nu suntem romani.
Iar despre problema de a cere aprobare SUS eu chiar am subliniat intr-unul dintre mesajele anterioare ca trebuie format un Comitet de Conducere sau o alta forma care sa rezolve in regim de urgenta aceste situatii.

daca mi permiteti, eu as propune sa l facem de dublu....
ca ma tot innebuneste alex ca nu mai joc nimik, asa facem o repetitie pentru reghin si in acest mod nu o sa mai fie nimeni uimit ca tot noi o sa castigam si anu' asta :lol: :lol: :lol:

mai inscriu si eu 3 tenismeni infocati :

Achimescu Ovidiu/ Buc / 49 ani / debutant
Marin Constantin / Buc / 51 ani / debutant
Popescu Valentin / Buc / 38ani / debutant

Gata am inchis inscrierile la Turneu. Avem 52 jucatori la Amatori si 16 jucatori la Open. Mult succes tuturor!

ce-as putea SA SPUN; TOTUL LA SUPERLATIV ,INCEPAND DE LA ARANJAREA SALII SI NU IN ULTIMUL RAND CU ORGANIZAREA, B U C U R E S T I U L A FOST DE ASTA DATA FRUNCCEA
BRAVO LOR DATA VIITOARE SPER SA-I INCURC

Clasament pe scurt. Open:
1. Vaduva George
2. Ciobanu Alex
3. Dinu Gica (Sanitaru)
4. Motoroi Constantin
Toti din București

Amatori:
1. Duca Bebe - Curtea de Argeș
2. Popa Marius - București
3. Zavricescu George - Curtea de Argeș
4. Nitescu Horia - Ploiești

Revin cu clamentul detaliat.

Desi suntem la prima organizare de concurs la Topoloveni cred ca a iesit un turneu reusit, cu o participare excelenta! Personal eu sunt foarte multumit de modul in care au decurs lucrurile si cred ca Turneul din 6 septembrie va iesi cel putin la fel de bine.

Da..un turneu reusit , cu o participare masiva din multe localitati,cu toate ca pina la urma a ramas turneu B , meciuri disputate , frumoase, multe din ele la limita inchindu-se cu 3-2 atit la amatori cit si la open.
Chiar daca a fost primul turneu al celor din Topoloveni nu s-a cunoscut , implicarea dlui Sorin si a celor de acolo a fost la nivel maxim cu multa vointa pentru ca lucrurile sa iasa cit mai bine , si asa a fost ! nota 10 !
Am fost respectati , fotografiati , filmati si scurta pauza de masa s-a incheiat cu o bere rece,rece care a fost pe placul tuturor .
Chiar si premirea a fost asigurata de cel mai gospodar om al localitatii, care si-a facut timp ptr. noi , cu siguranta ca in septembrie va fi mult mai aglomerat ca ieri . Bravo lor !

Un concurs reusit unde te simte-ai la fel de bine ca acasa ,felicitari organizatorului ............,, cu siguranta vom onora invitatia de pe 6 septembrie unde vom veni cu un nr. mult mai mare de participanti .
...,si poate organizam si un concurs de PESCUIT la invitatia PRIMARULUI.
FELICITARI lui HORIA(LOCUL 4 AMATORI..,era si timpul
0 :D 8) 8))

Back
Sus