AmaTur: Turneu A Turneu A - Topoloveni, 25 februarie 2012

Lista actualizata in prima pagina, atat la Amatori, cat si la Open! In situatia in care se mai retrag jucatori de la Amatori atunci mai putem avea inscrieri. La Open ramane deschisa lista pana la 64 de jucatori.

Buna ziua,
Preda Vasilica - Curtea de Argeș - asteapta, in cazul in care se mai retrage cineva.(Amator - pozitia 514)
Multumesc.

Buna ziua,

Preda Vasilica - Curtea de Argeș - asteapta, in cazul in care se mai retrage cineva.(Amator - pozitia 514)

Multumesc.

Poti sa-i faci chiar tu loc. Esti trecut si la numarul 24 si la pozitia 75. Daca renunti la unul din locuri l-ai rezolvat pe amicul tau, Vasilica. :biggrin:

Poti sa-i faci chiar tu loc. Esti trecut si la numarul 24 si la pozitia 75. Daca renunti la unul din locuri l-ai rezolvat pe amicul tau, Vasilica. :biggrin:
Valabil si pentru Vasilescu Remus (este trecut de 2-a ori pozitia 18 si 107)
Nu stiau sigur daca participa la Amatur sau open,cand au confirmat ca joaca la Amatur,au mai fost inscrisi o data.

Deoarece sambata, sala de la Top Tenis Arena va fi ocupata si voi avea o zi libera, eu neputand sa am elevi datorita desfasurarii concursului Hospice editia a III-a, voi veni si eu la Topoloveni.
Durdun George - OPEN - București

Salut Sorin! Vezi ca mai sunt pers dublate in tabel, asa mai faci rost de locuri
Ex:Vasilescu Remus Curtea de Argeș AG ...amatur
---------- Post added 24.02.2012 at 15:00 ----------
Tarziu am vazut ca a mai observat cineva.....scuze!

ANDU, REMUS o sa platiti dublu taxa acestui concurs fiinca ati ocupat cate 2 pozitii pt fiecare poz 18/107 si 24/75.
si va astept cu drag pe amandoi sa va inving cate o data .
P.S. cine este la rand sa piarda ca eu am uitat?

Sorine, te-am rugat sa-l inscrii pe lista si pe Presura Marian,iar tu ai trecut de doua ori pe Presura Eugen.Sunt 2.

Back
Sus