AmaTur: Turneu A Turneu A - Topoloveni, 25 februarie 2012

Care este ordinea primilor 4 la open ?
1 Durdun 2 .... 3 ..... 4 ......
La Open, perechile pe tabloul de 16:

Durdun
..............................Durdun
Ceacarascu
......................................................................Durdun
Toma Iulian
....................................Traistaru
Traistaru
........................................................................................................Durdun
Enciu
..................................Enciu
Aron D
.......................................................................Dumitra D
Tigau L
..................................Dumitra D
Dumitra D
.........................................................................................................................................DURDUN G
Boaca
..................................Boaca
Macarenco
.......................................................................Toma F
Constantinescu M
...................................Toma F
Toma F
...........................................................................................................Valceanu
Bozga L
...................................Valceanu D
Valceanu D
.......................................................................Valceanu
Lepadatu M.
...................................Teodor C
Teodor C

pai se intelege din ceea ce a postat Sorin aseara,
1.Durdun George
2.Valceanu Daniel
3-4 Toma Florin
Dumitra David

Am o banuiala ca finala s-a jucat intre Durdun si Valceanu - si totusi a castigat unu' DURDUN G - ceva nu potriveste exact :)

Sorin te rog sa ma lamuresti si pe mine intr-o anumita privinta;care ar fi trebuit sa fie ordinea jocurilor in grupele superioare tinand cont de faptul ca au fost 3 jucatori si nu 4 ca de obicei.
Ordinea corecta este: 1-3; 1-2; 2-3. Am scos la imprimanta grupa de 5 si am uitat ca nu are cheia de 3! Scuze!

.........interesant

.........interesant

........vali,printre pozele tale ma aflu si eu cu geo......te rog!

....in unele grupe de trei s-a jucat dupa schema de la grupa de patru....adica ,2-3,1-2 si apoi 1-3.......
vazind ordinea scrisa de sorin in exprim acordul deoarece e un principiu clar peste tot......primul loc joaca pe rind incepind de la coada......
sorin,incep sa ma simt ca acasa la topoloveni............va multumim!:p

Sogore si deasupra lui Bozga L. este Valceanu D.!!!
CE AU FACUT AI NOSTRI LA MOSCOVA?
Trebuie sa va puneti ochelari si sa studiati tabloul eliminatori care este destul de explicit cine cu cine a jucat in fiecare tur cu observatia ca nu e loc pt invingator pe format si a fost scris cu majuscule.
Sa ne vedem sanatosi la 2 sticle de tuica.

Sogore si deasupra lui Bozga L. este Valceanu D.!!!

Da,dar intre ei sunt mai puncte puncte de suspensie.Oare ce-or fi insemnand acestea DOAMNE?.Domnule DENI,ori nu stiti sa ;cititi;tabelul afisat,ori este de vina colesterolul si trigliceridele acumulate de-a lungul turneelor de tenis in sange.

Am o banuiala ca finala s-a jucat intre Durdun si Valceanu - si totusi a castigat unu' DURDUN G - ceva nu potriveste exact :)

Domnule Apian, va rog sa nu mai creati confuzie printre utilizatorii acestui forum. Banuiala dumneavoastra nu este fondata. De fapt, finala s-a jucat intre Valceanu si Durdun, iar Valceanu a pierdut.

Dl. Denes vede tabelul pe telefon si nu se intelege nimic, ca nu incape integral in pagina. Si mie mi-a trebuit ceva vreme sa pricep cum reformateaza telefonul tabelul si ce s-a intamplat de fapt :)

Domnule Apian, va rog sa nu mai creati confuzie printre utilizatorii acestui forum. Banuiala dumneavoastra nu este fondata. De fapt, finala s-a jucat intre Valceanu si Durdun, iar Valceanu a pierdut.
de fapt din ce spune dl.Dinicescu si are dreptate,finala s-a jucat intre Durdun si Dani...,a castigat Durdun,iar locul 2 Valceanu,...!?! :)

Dl. Denes vede tabelul pe telefon si nu se intelege nimic, ca nu incape integral in pagina. Si mie mi-a trebuit ceva vreme sa pricep cum reformateaza telefonul tabelul si ce s-a intamplat de fapt :)
Telefonul meu e si mai smecher, dupa ce ma tine vreo 5 minute in asteptare imi zice ca pagina "is too large to load" :thumbup: si sa incerc alta pagina, asa ca scot laptopul si vad ca a castigat unu' DURDUN G.

CE AU FACUT AI NOSTRI LA MOSCOVA?
Trebuie sa va puneti ochelari si sa studiati tabloul eliminatori care este destul de explicit cine cu cine a jucat in fiecare tur cu observatia ca nu e loc pt invingator pe format si a fost scris cu majuscule.
Sa ne vedem sanatosi la 2 sticle de tuica.
Sogore meciul s-a jucat la Soci si drept rasplata ca le-a administrat un sec 0 -25,apa calda a fost sistata la vestiarul echipei noastre !

Telefonul meu e si mai smecher, dupa ce ma tine vreo 5 minute in asteptare imi zice ca pagina "is too large to load" :thumbup: si sa incerc alta pagina, asa ca scot laptopul si vad ca a castigat unu' DURDUN G.
Florine,
mai naspa cu locul 2,pana la urma cine a pierdut finala Dani sau Valceanu ?..Sorine,a naibii tehnica asta cu "is too large to load",..ne-ai bagat in ceata,ai scris si tu numai in neologisme up-date..dastea de nu incap in hard la nea Deni.... la mine ,la cativa din noi ..Lumineaza-ne ! :)

Ultima editare:
CRISTI esi tare dragut cu dl ANTAL dar ne e cazul acuma fiinca nu detine decat telefon cu manivela .
NU VA LUATI TELEFOANE MAI DESTEPTE DECAT VOI.

CRISTI esi tare dragut cu dl ANTAL dar ne e cazul acuma fiinca nu detine decat telefon cu manivela .
NU VA LUATI TELEFOANE MAI DESTEPTE DECAT VOI.

Sau pe aburi?.....ori cu pedale?...e posibil orice cand e vorba de nea Deni,fiind sarea si piperul forumului,dar nici ceilalti nu-l iarta deloc.No offense nea Deni,sa ne vedem cu bine la o tzuica,cum bine spune dl dinicescuion

Back
Sus