Dorin Toma
cadet
Toma Dorin din Pitești la amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sigur,si daca erai langa mine in ultimul meci din grupa inferioara,cu vericu si zaibarul la indemana,cred ca reuseam sa trec in superioare,taicule:wave:Al doilea tur in eliminatorii
- - - Actualizat - - -
Da tu ce ai facut la open ai participat:thumbup:
De ce nu a-i venit sa m-ai gusti din spanac(zaibar)ca poate cistigaiSigur,si daca erai langa mine in ultimul meci din grupa inferioara,cu vericu si zaibarul la indemana,cred ca reuseam sa trec in superioare,taicule:wave:
Fara probleme ,poti sa te inscrimai sunt locuri?? stie cineva????
Constat, cu placere, ca am jucat intro grupa foarte buna , avand in vedere rezultatele preliminare !Tablou eliminatoriu la Amatori:
Ivan Valentin
.................................Marandici Adrian
Marandici Adrian
..........................................................................Marandici Adrian
Matei Razvan
..................................Bilanici Mircea
Bilanici Mircea
Coman Emil
..................................Coman Emil
Doba Vasile
...........................................................................Coman Emil
Vasilescu Remus
..................................Tudorache Constantin
Tudorache Constantin
Padurariu Costel
..................................Toma Dorin
Toma Dorin
...........................................................................Toma Dorin
Micuda Mihai
..................................Micuda Mihai
Preda Nicolae
........................................................................................................Toma Dorin
Trocan Alexa
..................................Trocan Alexa
Darmaz Ion
...........................................................................Petrov Dan
Paun Daniel
..................................Petrov Dan
Petrov Dan