AmaTur: Turneu A Turneu "A" Viva Sport Club "Cupa Mos Gerila" 20 Decembrie 2014

Felicitari Victoras pentru locul 3 la "Amatori", felicitari si lui Sandu Enciu pentru un merituos loc 4 la "Open". Felicitari si lui Grigore din Campina,colegul meu din "inferioare", (care nu s-a tinut de promisiune si nu si-a mai vandut noua fata :p) pentru trofeul castigat si lui Papacu Bejoli, unul dintre cei mai simpatici amaturisti, pentru locul 2 la ''Amatori'' si pentru felul mai mult decat curajos in care l-a abordat pe Grigore in finala. Sa felicitam pe aceasta cale si pe organizatori pentru modul in care au gestionat bunul mers al acestui turneu. Cu siguranta ca vom reveni cu placere la Clubul VIVA. Sarbatori fericite tuturor amaturistilor de pretutindeni ! Sa ne revedem sanatosi cu totii la anul. La multi ani !

Multumesc organizatorilor si participantilor pentru acest turneu reusit. Din pacate eu nu am jucat nici cat cizmele lui Mos Gerila. La multi ani tuturor amaturistilor! Iata o mica radiografie (vorba lui Norocel) a turneului.

Un turneu excelent.Conditii deosebite,sala incalzita,jucatori foarte buni.
Organizare pe masura,la ora 17.30 dupa prima eliminatorie am iesit din sala.Nu au fost timpi morti,jocuri fair play.
Felicitari organizatorilor.

Cine poate sti ce este in inima unui om,marginindu-se la infatisarea lui exterioara?

Unii oameni apar in viata noastra ca o binecuvantare,altii ca o lectie.Ieri,acest om mi le-a oferit pe amandoua.Multumesc.

Unii oameni apar in viata noastra ca o binecuvantare, altii ca o lectie.

Frumoase cuvinte, din partea unui om deosebit, care vine la concursuri pentru a-i face în primul rând pe ceilalți să se simtă bine, să-i facă să r?dă, să-i încurajeze, să-i ajute, să facă totul pentru toți cum se pricepe mai bine!
Printre acei oameni "ca o lecție" ești și tu NORO :thumbup:
Mulțumim :clap:

Felicitari Victoras pentru locul 3 la "Amatori", felicitari si lui Sandu Enciu pentru un merituos loc 4 la "Open". Felicitari si lui Grigore din Campina,colegul meu din "inferioare", (care nu s-a tinut de promisiune si nu si-a mai vandut noua fata :p) pentru trofeul castigat si lui Papacu Bejoli, unul dintre cei mai simpatici amaturisti, pentru locul 2 la ''Amatori'' si pentru felul mai mult decat curajos in care l-a abordat pe Grigore in finala. Sa felicitam pe aceasta cale si pe organizatori pentru modul in care au gestionat bunul mers al acestui turneu. Cu siguranta ca vom reveni cu placere la Clubul VIVA. Sarbatori fericite tuturor amaturistilor de pretutindeni ! Sa ne revedem sanatosi cu totii la anul. La multi ani !
Multumesc foarte mult pentru aprecieri! Astept si alti jucatori din Slobozia pe podium!

- - - Actualizat - - -

Un turneu foarte reusit! Ca intodeauna la Viva Sport m-am simtit excelent!Asteptam cu drag turnele organizate de Viva Sport in 2015!

Conditii excelente din partea organizatorilor, caldura, spatiu suficient, cu organizatorii (D-l Dan Tanase, Tiberiu si Horia) tot timpul printre participanti, atenti la fiecare detaliu,sa nu fie prea cald, prea frig, sau condens.
Felicitari pentru Directorul Tehnic al turneului, Mihai Vranceanu! Fluenta turneului a fost maxima a si s-a dovedit inca o data ca programarea decalata a categoriilor A si O asigura participantilor confortul maxim.
Astfel, Amatorii au jucat compact, fara timpi morti intre orele 9,45 si 19,45, (~un joc la 45 min) iar Openistii intre 13, 45 si 20,50 (~un joc la 35 min).

Cativa colegi de competitie m-au rugat sa ridic o problema la care achiesez si eu. Iata despre ce este vorba: turneul amatorilor este utilizat ca "teren de incercare" sau "loc de joaca" pentru destul de multi copii care urmeaza cursuri de tenis de masă dar nu urmeaza si cursuri de comportament. Acesti copii nu au nici o legatura cu tenisul de masa amator. Dupa cate stiu eu ei au la dispozitie turnee speciale pentru copii pe categorii de varsta. Cred ca ar fi de dorit ca in urmatorii ani sa scapam de acest fenomen care nu face decat sa strice spiritul de tenis de masă amator.
Sarbatori fericite si un an nou mai bun tuturor amaturistilor!

Conditii excelente din partea organizatorilor, caldura, spatiu suficient, cu organizatorii (D-l Dan Tanase, Tiberiu si Horia) tot timpul printre participanti, atenti la fiecare detaliu,sa nu fie prea cald, prea frig, sau condens.
Felicitari pentru Directorul Tehnic al turneului, Mihai Vranceanu! Fluenta turneului a fost maxima a si s-a dovedit inca o data ca programarea decalata a categoriilor A si O asigura participantilor confortul maxim.
Astfel, Amatorii au jucat compact, fara timpi morti intre orele 9,45 si 19,45, (~un joc la 45 min) iar Openistii intre 13, 45 si 20,50 (~un joc la 35 min).

https://www.youtube.com/watch?v=-POmceiRTDo

Cativa colegi de competitie m-au rugat sa ridic o problema la care achiesez si eu. Iata despre ce este vorba: turneul amatorilor este utilizat ca "teren de incercare" sau "loc de joaca" pentru destul de multi copii care urmeaza cursuri de tenis de masă dar nu urmeaza si cursuri de comportament. Acesti copii nu au nici o legatura cu tenisul de masa amator. Dupa cate stiu eu ei au la dispozitie turnee speciale pentru copii pe categorii de varsta. Cred ca ar fi de dorit ca in urmatorii ani sa scapam de acest fenomen care nu face decat sa strice spiritul de tenis de masă amator.
Sarbatori fericite si un an nou mai bun tuturor amaturistilor!

Domnul Mihai,eu stiu despre ce vorbiti si aveti dreptate.Insa nu trebuie sa procedam asa.Copiii au nevoie de dragoste,mai ales atunci cand nu o merita.I-am spus unui astfel de copil ca fara disciplina nu poate exista victorie in niciun astfel de concurs iar acum am incredere ca pe viitor va avea un comportament frumos.Eu cred ca problemele lor sunt predate de profesori ca noi.Sa ne corectam ca sa avem ce sa-i invatam.Sincer,prefer sa vad un copil vesel decat un executant posac cu aere de maturitate la concursuri.

Eu m-am exprimat diplomatic si poate de asta nu m-am facut inteles. Multi jucatori amatori sunt trecuti de o anumita varsta, au trecut prin multe in decursul vietii si vin la concursuri sa se destinda si sa uite pentru o clipa de stresul cotidian. Comportamentul copiilor (de exemplu: dupa fiecare punct casigat tipa CIO de parca i-a muscat cineva; daca pierd meciul se apuca de plans de parca au pierdut nu stiu ce jucarie) reprezinta un factor de stres si o agresiune emotionala pentru unii printre care ma numar si eu. Eu nu ma scol cu noaptea in cap si strabat sute de chilometri pentru asa ceva. Indiferent de nivelul de abilitati de joc, un jucator care nu stie sa piarda dovedeste carente in caracter si nu prea are ce cauta la concursuri. Mai sunt multe de spus si despre comportamentul unor insotitori al acestor copii, dar ma opresc aici.

Eu as zice ca in Amatur nu se pot face discriminări de nici o natura. Daca azi ii bagi intr-un tarc pe copii sa joace numai intre ei nu vad de ce nu i-am scoate si pe cei cu handicap, cum ar fi Dacian, care in căruțul lui cu rotile deranjează un pic ,nu? Sau Gabriela, careia trebuie de fiecare data să-i culegi mingea de pe jos. Sau chiar cei trecuți de 60 de ani ar trebui sa joace intre ei, chiar daca nu striga Cho, ca nu prea mai au putere, totuși enervează si ei un pic, se mișca prea lent si chiar ne deprima gandindu-ne cat de putin mai avem sa ajungem si noi ca ei.
Ma uit la Andrei Tomică pe care il știm toti de cand era mai mic ca masa, nu aveți impresia ca este copilul nostru, al amaturului? Sincer eu așa il vad. Si este foarte probabil ca o sa ajungă un mare jucător, si când o să-l vedem peste câțiva ani pe la televizor nu o sa ne mîndrim si lauda toți cu el?

Ultima editare:
Back
Sus