Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc foarte mult pentru aprecieri! Astept si alti jucatori din Slobozia pe podium!Felicitari Victoras pentru locul 3 la "Amatori", felicitari si lui Sandu Enciu pentru un merituos loc 4 la "Open". Felicitari si lui Grigore din Campina,colegul meu din "inferioare", (care nu s-a tinut de promisiune si nu si-a mai vandut noua fata) pentru trofeul castigat si lui Papacu Bejoli, unul dintre cei mai simpatici amaturisti, pentru locul 2 la ''Amatori'' si pentru felul mai mult decat curajos in care l-a abordat pe Grigore in finala. Sa felicitam pe aceasta cale si pe organizatori pentru modul in care au gestionat bunul mers al acestui turneu. Cu siguranta ca vom reveni cu placere la Clubul VIVA. Sarbatori fericite tuturor amaturistilor de pretutindeni ! Sa ne revedem sanatosi cu totii la anul. La multi ani !
Conditii excelente din partea organizatorilor, caldura, spatiu suficient, cu organizatorii
Conditii excelente din partea organizatorilor, caldura, spatiu suficient, cu organizatorii (D-l Dan Tanase, Tiberiu si Horia) tot timpul printre participanti, atenti la fiecare detaliu,sa nu fie prea cald, prea frig, sau condens.
Felicitari pentru Directorul Tehnic al turneului, Mihai Vranceanu! Fluenta turneului a fost maxima a si s-a dovedit inca o data ca programarea decalata a categoriilor A si O asigura participantilor confortul maxim.
Astfel, Amatorii au jucat compact, fara timpi morti intre orele 9,45 si 19,45, (~un joc la 45 min) iar Openistii intre 13, 45 si 20,50 (~un joc la 35 min).
Cativa colegi de competitie m-au rugat sa ridic o problema la care achiesez si eu. Iata despre ce este vorba: turneul amatorilor este utilizat ca "teren de incercare" sau "loc de joaca" pentru destul de multi copii care urmeaza cursuri de tenis de masă dar nu urmeaza si cursuri de comportament. Acesti copii nu au nici o legatura cu tenisul de masa amator. Dupa cate stiu eu ei au la dispozitie turnee speciale pentru copii pe categorii de varsta. Cred ca ar fi de dorit ca in urmatorii ani sa scapam de acest fenomen care nu face decat sa strice spiritul de tenis de masă amator.
Sarbatori fericite si un an nou mai bun tuturor amaturistilor!
Din Pitești, la Open : Banescu Dragos