AmaTur: Turneu B Turneu B" Agnita-2 iunie-Dumineca-"Cupa Baum Games"

csabazedler

organizator local
Localitatea -Agnita
Locul -sala de sport "Nastase" din incinta Liceului "AT Laurian",sr.Scolii nr 4-6
Data -Dumineca-2 iunie
Ora -10.00-ora de incepere
Logistica -12-16 mese Joola,despartitoare,mingi 3*,conditii de joc f.bune
Taxa -20 Ron
Inscriere -pe Forum,telefonic la organizatori si la sala pt localnici
Desfasurare -Open+amatori la "gramada",sistem clasic Amatur(inf,sup,elim),3 seturi din 5
Premiere -cupe,medalii,diplome-loc 1-4;medalii si diplome loc 5-8
Protocol -apa,cafea si un delicios ceaun de fasole cu ciolan de porc.."udate" cu d'ale casei!

Pentru cei care vin pentru prima oara la Agnita,sala se afla:
-din directia Sibiu si Mediaș>artera principala>Banca Raiffeisen>la dreapta,50 m> Liceu
-dinspre Sighișoara si Fagaras>Banca Raiffeisen>stanga,50 m>Liceu
Parcare disponibila in incinta Liceului,cca 60 de locuri.
Va asteptam cu placere!

Organizatori:Csaba Zedler-0766.293.569,Paul Oancea-0742.034.216 si D-tru Nicula-0766.457.358

Ups. Sa prind un loc la masa si eu...
Mitzea Alexandru - avansati
(prietenii de la Agnita stiu de ce)

daca se fac și activitați în aer liber, ma înscriu și eu...macar sa faceți puncte pe spinarea mea... :P

și poate daca joc slab ma vede sponsorul și fac rost de un job suplimentar...e cam greu cu chiria :P

Cupa 'Baum Games'.. se pare ca ai strabatut ceva drum pana in Dumbraveni..felicitari colega si succes in desfasurare

baum games are sediu și la agnita...oricum de la agnita la dumbraveni nu e drum prea lung, nu știu ce vrei sa spui domnule ”cule”. de fapt e mai lung pâna la Ocna daca stau bine sa ma gîndesc... :)

daca se fac și activitați în aer liber, ma înscriu și eu...macar sa faceți puncte pe spinarea mea... :P

și poate daca joc slab ma vede sponsorul și fac rost de un job suplimentar...e cam greu cu chiria :P
Va fi o adevarata placere sa te reavem printre noi,Maestre Adimucu!Si la masa de tenis dar si la cea cu ...intamplari adevarate printre "nemti" si,de ce nu,ultimele tale creatii literare!

Din Agnita:
Zedler Csaba
Moldovan Razvan
Nechita Alex
Dragoiu Catalin
Rebegel Bogdan
Kozma Endre(dupa slujba de la ora 10.00!)
Hetea Cosmin
Eftimie Adrian
Puiulet Iosif

e vreo greșeala sau nu se înscrie Paul zis ”BOTA”? sa nu cumva sa faca una ca asta....!!!

Prietene, nu toata lumea este ca Florin Apian, adica sa "tina" si organizarea (si informarea) si sa si joace, cu rezultate f.bune in ambele activitati.
Am vrut sa zic ca NAPOLEON este (a fost) unic, daca ma intelegi (a se vedea pag. 1 din acest post -organizatori). Lista de inscrieri nu este inca completa asa ca subtila insinuare ca s-ar teme de oarescine, cade.
Trecand peste gluma, ma bucur sa te re"aud" pe aceasta "cale" MAESTRE.
Apropos, ce mai e nou pe la nemti ?

Back
Sus