bogdandoru
organizator local
Murtaza Marius, Nistor Victor. Ambii, din Amarastii de Sus.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Iskusitul nu poate lipsi, dar, pentru mine, cel mai asteptat amaturist de la turneu inca nu a aparut, am citit lista si de sus in jos, si de jos in sus, m-am uitat si pe muchie, dar nu l-am gasit. Oare va juca numai in careul de asi, sau va fi ultimul inscris?Nici un moment nu s-a pus la indoiala participarea celui mai asteptat “amaTurist” la Amarastii de Sus, dar, de multe ori, neglijam lucrurile simple. Cum, in cazul de fata, este o simpla formalitate de inscrirere. A cui?...
A “Iskusitului” Nicu Gheorghe.
Vericule dar bere nu era?Cel mai frumos turneu la care am participat,de data asta tenisul a fost pe plan secundar intalnirea si prietenia ce ne leaga a fost mai importanta.Binenteles ca dupa turneu am fost toti invitati la domnul BOGDAN DORU acasa si am inceput cu o SUPER ciorba de perisoare,dupia o tochitura cu mamaliguta si am incheiat cu o ceafa de porc la gratar si binenteles totul a fost udat din belsug cu vin,tuica suc si apa la DISCRETIEEEEEEE.Oricum castigatorul turneului a fost cine nu a participat din respect pt noi sa nu ne bata rauBOGDAN CRISTIAN. P.S Sa traisca bucatarul CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.
CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.
Minune ,a invatat Sergiu s-a serveasca corect (inainte servea numai din mina):wtf:Un set din finala mult dorita, dar care se lasa asteptata:
http://youtu.be/3eHuICmLkEw
Am eu cateva...