AmaTur: Turneu B Turneu B, Amarastii de Sus, 3 august 2013

Nici un moment nu s-a pus la indoiala participarea celui mai asteptat “amaTurist” la Amarastii de Sus, dar, de multe ori, neglijam lucrurile simple. Cum, in cazul de fata, este o simpla formalitate de inscrirere. A cui?...
A “Iskusitului” Nicu Gheorghe.

Nici un moment nu s-a pus la indoiala participarea celui mai asteptat “amaTurist” la Amarastii de Sus, dar, de multe ori, neglijam lucrurile simple. Cum, in cazul de fata, este o simpla formalitate de inscrirere. A cui?...
A “Iskusitului” Nicu Gheorghe.
Iskusitul nu poate lipsi, dar, pentru mine, cel mai asteptat amaturist de la turneu inca nu a aparut, am citit lista si de sus in jos, si de jos in sus, m-am uitat si pe muchie, dar nu l-am gasit. Oare va juca numai in careul de asi, sau va fi ultimul inscris?

domnul bogdan imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ajung anul acesta la dvs dar sper sa ne vedem in urmatoarele competitii.multumesc pt invitatie si sper sa fiu prezent data viitoare.stima

I Cruceru, Marin, Butoi, Dragota, Stanescu, Uratu Paul
II Raducan, Androne, Mihut, Arsenie Stefania, Serban, Murtaza
IIIGheorghe, Kiss, Oproiu, Mihai, Arsenie Valentin, Nicu Sorin
IVBarbu, Sultan, Paun, Lungoci, Nistor, Uratu Denisa
VCatinean, Bulubasa, Hrehoret, Burlacu, Pauna, Didu Sorin

Grupe superioare :
I Cruceru, Mihut, Kiss, Paun
II Arsenie Stefania, Oproiu, Uratu Denisa, Burlacu
III Gheorghe, Lungoci, Bulubasa, Dragota
IV Barbu, Catinean, Butoi, Androne
V Hrehoret, Marin, Raducan, Mihai

Final de finala la 16.30. Am considerat, pentru noi, ca este cel mai important turneu al anului. Tocmai de aceea, castigatorul a fost desemnat drept amaTuristul anului la Amarastii de Sus. Voi reveni cu detaliile din eliminatorii...

Cel mai frumos turneu la care am participat,de data asta tenisul a fost pe plan secundar intalnirea si prietenia ce ne leaga a fost mai importanta.Binenteles ca dupa turneu am fost toti invitati la domnul BOGDAN DORU acasa si am inceput cu o SUPER ciorba de perisoare,dupia o tochitura cu mamaliguta si am incheiat cu o ceafa de porc la gratar si binenteles totul a fost udat din belsug cu vin,tuica suc si apa la DISCRETIEEEEEEE.Oricum castigatorul turneului a fost cine nu a participat din respect pt noi sa nu ne bata rau:D BOGDAN CRISTIAN. P.S Sa traisca bucatarul CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.

Cel mai frumos turneu la care am participat,de data asta tenisul a fost pe plan secundar intalnirea si prietenia ce ne leaga a fost mai importanta.Binenteles ca dupa turneu am fost toti invitati la domnul BOGDAN DORU acasa si am inceput cu o SUPER ciorba de perisoare,dupia o tochitura cu mamaliguta si am incheiat cu o ceafa de porc la gratar si binenteles totul a fost udat din belsug cu vin,tuica suc si apa la DISCRETIEEEEEEE.Oricum castigatorul turneului a fost cine nu a participat din respect pt noi sa nu ne bata rau:D BOGDAN CRISTIAN. P.S Sa traisca bucatarul CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.
Vericule dar bere nu era?:D

10 jucatori calificati in eliminatorii. Ca urmare a pozitionarii initiale data de clasament si a evolutiei din grupe , 6 jucatori au intrat direct pe tabloul de “opt”.
Pentru celelalte doua locuri:
Mihut- Burlacu 3-1
Bulubasa- Hrehoret 1-3
Sferturi de finala:
Cruceru- Mihut 3-2
Barbu- Raducan 1-3
Lungoci- Androne 0-3
Arsenie Stefania- Hrehoret 1-3
Semifinale:
Cruceru- Raducan 2-3
Androne- Hrehoret 1-3
Finala mica:
Cruceru- Androne 3-0
Finala:
Raducan- Hrehoret 3-1

Asadar, titlul neoficial “AmaTuristul anului 2013 la Amarastii de Sus” a fost castigat de RADUCAN BOGDAN.

Acum hai si cu niste poze de la partea a doua sa vada lumea ce se intampla vara la AMARASTII DE SUS.Multumesc pt titlul acordat acum sunt la fel de cunoscut la Amarstii de Sus ca si Primarul si Parintele:D

Back
Sus