AmaTur: Turneu B Turneu B, Amarastii de Sus, 3 august 2013

Postat în original de titicostel
Am eu cateva...
Nu va suparati pe mine, dar nu-mi plac fotografiile dumneavoastra!
Pai...paharele "e goale", farfuriile "e goale".
Vor si moldovenii sa vada cu se recupereaza oltenii dupa efort si ... trebuie sa faca apel doar la imaginatie?
Poate ca "finalistii" primei inscrieri, Titi si Costel, au postat din graba sau nu au surprins si momente ulterioare. Poate ca au vrut sa posteze doar niste fotografii "oficiale". Am retinut reprosul si ne vom "deconspira"! ;)

Ultima editare:
Pai, ce facurati fratilor ? Cam suparati in poze, iar Giosan are dreptate -nimic in farfurii ? Inseamna ca v-ati grabit cu...imortalizarea, sau erati cu gandul la finala visata si neimplinita din filmuletul de mai sus...
Hai, is convins co fo' fain !
Numai bine si turnee cat ma multe si mai solicitante in Amarasti.

Nu va suparati pe mine, dar nu-mi plac fotografiile dumneavoastra!
Pai...paharele "e goale", farfuriile "e goale". :)
Vor si moldovenii sa vada cu se recupereaza oltenii dupa efort si ... trebuie sa faca apel doar la imaginatie?

Sunt sigur ca dom' Dorel o sa repare greseala mea, si o sa va satisfaca curiozitatea vizuala a degustarii mancarurilor si bauturilor oltenesti.
Imi pare rau ca n-am reusit sa va satisfac exigentele. Am avut doua motive sa ma grabesc cu pozele. Primul motiv era ca aveam acumulatorul aproape terminat(5% ramas), daca nu le faceam atunci nu se stie daca mai reuseam. Iar al doilea motiv a fost ca am parasit relativ devreme petrecerea, cu toate ca doream sa mai raman, dar n-a depins de mine.
In ceea ce priveste meniul va asigura ca a fost delicios si ca ne-am "lins pe degete". Despre bauturi pot sa zic ca mie mi-a placut in mod deosebit vinul, chiar daca n-am stat mult a fost arhisuficient incat sa ma inveselesc bine.

CLASAMENT:
1.Raducan Bogdan-Craiova
2.Hrehoret Adrian, Rm. Valcea
3.Cruceru Sergiu-Tg. Jiu
4.Androne Daniel-Petrila
5-8:
Barbu Dan, Rm. Valcea
Mihut Dan- Calafat
Arsenie Stefania-Craiova
Lungoci Mihai-Craiova
9-10:
Bulubasa Nicusor-Comănești