Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu ste vorba sa iti ceri scuze si sunt sigur ca nu te-ai referit la tine dar ai atins un subiect delicat. Oricum oricine joaca mai mult de 5 meciuri la un turneu fie amical sau la dublumultumesc,
dar nu pot sa particip la acest turneu,
daca am gresit cu ceva, n-am nici o problema sa-mi cer scuze,
nu am vrut sa ma refer la mine, .. am crezut ca e o posibilitate sa se intample chiar fara meciuri aranjate...
Daca te gandesti mai bine ai fi vazut ca la ultimile turnee din Gura Humorului au fost premii consistente oferite de partenerul Clubului Dakiro , Emi TT . Unii ofera premii doar pentru bucuria de a da nu si a se lauda cu lucrul acesta. Valoarea acestora nu imi este in masura sa o spun eu mai bine intreaba- l pe Emi sau pe benficiarii premiilor. Nu prea am inteles ce voiai sa spui .... poate te oferi tu sa faci o sponsorizare pentru premii ?! Eu accept aceasta solutie cu placere !De ce nu se dau premii si la astfel de concursuri ca si in altele , ca doar suntem in zona bucovina, ca doar sunt resurse ma gandesc eu .... )
CORECT,de fapt ce este un concurs amatur - eu l-as defini ca premiul cel mare PRIETENIA-RESPECTUL-FERMITATE IN JOC.La amatur, premiile trebuie sa ram?na simbolice.Altfel,fenomenul dispare .Sponsorii,daot oferi premii si de alta natură .Dar astea creaza dispute nesportvie,orgolii ,invidii ,chiar ura.Ce sens ar avea?