AmaTur: Turneu B Turneu B AmaTur la Gura Humorului Cupa " Dakiro" ed.III 02.05.2015

Se inscriu cu deosebita placere Nicu Constantin si Precu Sergiu din Iași.
Dorim mult succes organizatorilor.
Exista o mica (foarte mica) posibilitate sa nu putem veni, dar vom anunta din timp, daca va fi cazul. Multumim pentru intelegere.

Salutare, ma refeream la mai multe puncte si nu la bunuri, intelegeti acum ;)) ? Imi cer scuze de impresia gresita .

Salutare, ma refeream la mai multe puncte si nu la bunuri, intelegeti acum ;)) ? Imi cer scuze de impresia gresita .

Nu ma pot abtine :) - la urmatorul B la Bistrița voi acorda ca premii la locurile 1-2-3 cate 13-12-11 puncte in plus, ca doar sint resurse si in Ardeal :)

Nu ma pot abtine :) - la urmatorul B la Bistrița voi acorda ca premii la locurile 1-2-3 cate 13-12-11 puncte in plus, ca doar sint resurse si in Ardeal :)

Florine ar trebui sa se scoata la licitatie "Punctul" si de exemplu un organizator ce doreste sa dea ca bonus mai multe pct la 1-2-3 sa plateasca o suma anume in avans,ex. 10 lei per punct,eu cred ca s-ar dubla bugetul pe anul .:D:D:D

P.S.Eu credeam ca lumea vine sa socializeze in Amatur?:D:D:D

Daca o scoti din contextul cu mariomoro, iese altceva ... pentru cel care socializeaza cel mai bine sa se mai acorde inca 5 puncte bonus.

Scuze de off-top, eventual ne mutam in topicul cu poeziile :)

Hasna Cosmin-Straja
Spanul Vasile Dorel- Vicov de Jos

- - - Actualizat - - -

La dublu Hasna Cosmin - Spanul Vasile Dorel

Ultima editare:
Back
Sus