AmaTur: Turneu B Turneu B,Brăila-1Iunie-Cs Lipan tenis de masa

Lulu nu vine pt ca - e adevarat - l-am anuntat acum doua ore si mi-a spus acum ca n-are cum. Dar mi-a promis ca vine in august.

1 iunie arvunit de baieteii mei la o expozitie lego in Cluj......dar vin data viitoare negresit...bafta. Am auzit ca e o sala superba...

Cataline, nu te-am vazut de vreo 2 ani, cred. Lasa copii :):) si hai la concurs :):). Ne vedem data viitoare.

Pentru desfasurarea formalitatilor de inscriere, etc., CS Lipan Tenis de Masa va roaga sa fiti prezenti in sala la 9.00-9.15.

ORA DE INCEPERE A TURNEULUI: 10.00

Pentru cei care nu au nr lui Marius si au nevoie de indicatii -0728765904. In caz ca maine dimineata nu va putea raspunde, la nevoie ma puteti contacta si pe mine: 0749286888.

Ca punct de reper pentru gasirea salii: Piata Mare. De acolo, ( cum vii dinspre Galați, piata va fi pe partea dreapta, inainte de intersectie ), la semafor se face la stanga, dupa care prima la dreapta - Str. Stefan cel mare, pe care se afla sala. Ii rog pe braileni ca - daca am dat indicatiile gresite sau greu de urmat - sa ma corecteze/completeze.

O idee de traseu

O idee de traseu

Ca punct de reper pentru gasirea salii: Piata Mare. De acolo, ( cum vii dinspre Galați, piata va fi pe partea dreapta, inainte de intersectie ), la semafor se face la stanga, dupa care prima la dreapta - Str. Stefan cel mare, pe care se afla sala. Ii rog pe braileni ca - daca am dat indicatiile gresite sau greu de urmat - sa ma corecteze/completeze.

Sunt sigur ca va fi un turneu memorabil ... Va felicit pentru initiativa si va rog sa contati pe sprijinul nostru neconditionat ... Din toate punctele de vedere ... :)

Multumim pentru dorinta de a ne ajuta....Promitem ca imediat ce o sa avem nevoie de ajutor o sa fiti primul la care apelam!
- - - Actualizat - - -
Din Galați :

- Dutu Constantin

Paleta promisa a fost deja inminata domnului Staicu Adrian sa o aduca personal.

In numele copiilor ne bucuram pentru premiu,iar in numele nostru,ne pare rau ca nu puteti fi dvs prezent la acest eveniment!Nu de alta,dar in zona noastra,dvs ati adus spiritul amatur-ului!
Poate ne faceti totusi o surpriza si fugiti pana la noi!

Domnule Lipan, poate de data asta filmati ceva meciuri tari. Imi pare rau ca nu pot ajunge. Intru in tura de noapte de la ora 18:00:( Sper sa va distrati si pentru mine. Nu uitati va rog sa filmati meciurile tari. Va multumesc!

Grupe inferioare
grupa 1: Sterea Viorel, Staicu Adrian, Giosan Marcel, Giol Mihai
grupa 2: Pislaru Ionel, David Dorin, Sava Sinel, Cojocaru Mitica, Barac Adrian
grupa 3: Radu Costica, Zainescu Corneliu, Arion Costel, Pintilie Nela, Ghiba Ioana
grupa 4: Dumbrava Daniel, Ionita Valentin, Pusca Sergiu, Podasca Traian, Mocanu Delia
grupa 5: Ion Marius, Litovcenco Gheorghe, Dutu Constantin, Panait Adrian, Martinas Iulia
grupa 6: Lefter Costel, Patap Vladimir, Mureșan Ion, Badache Andrea, Mitu Manuel
grupa 7: Medeleanu Stefan, Tihan Silviu, Dan Adrian, Avramides Lucian, Vidaicovici Irina, Pascu Gabriel
grupa 8: Corcoz Costin, Bularda Iulian, Roscan Nicusor, Pisaroc Andreea, Toma Radu
revenim cu amanunte in orele urmatoare

Ultima editare:
Ii multumim lui Doru pt gazduire si pt efort si, de asemenea lui Marius pt implicare. Totul a fost OK: sala, atmosfera, participanti. Le multumesc si lui nea Fane Medeleanu si lui Viorel Sterea pentru ca au facut efortul si au venit, desi aveau aranjate alte lucruri. Clasament primele trei locuri: 1. Sterea Viorel; 2. Giol Mihai; 3-4. Litovcenco Gheorghe si Pintilie Nela. La dublu:1. Litovcenco/David Dorin; 2. Giol Mihai/Ion Marius; 3-4 Pazlaru Ionel/Dumbrava Daniel si Radu C./ Cojocaru Mitica

Multumim tuturor celor implicati in desfasurarea concursului, totul a fost excelent, felicitari castigatorilor , dar si participantilor.

Turneu reusit intr-adevar. Participanti valorosi,meciuri echilibrate,sala foarte buna,organizatorii s-au descurcat excelent. Asteptam turneul A care urmeaza. Felicitari !

Back
Sus