AmaTur: Turneu B Turneu B" Brașov - Sala Sporturilor 08.02.2014

Felicitari Lulu, felicitari, Gelu!
Un turneu pe cinste...
Bravo Liviu pentru seturile 2 si 3 din finala!
Bravo Alin, si pentru revansa din eliminatorii contra lui Erno, un jucator bun de tot.
Bravo si celorlalti cu rezultate frumoase (openisti si amatori in special din Baraolt, Campina, Racosu de Sus, Sfantu Gheorghe, luand in ordinea ABC).
Iar personal din partea mea, felicitari inca o data lui Suditu Andrei pentru setul 5 din grupele superioare (prietenii stiu de ce, si daca-s amabili nu vor detalia - iar Cule, tu sa nu pui intrebari in acest sens, OK?), si micutul Bardocz Szilard ca a profitat de ocazie si m-a batut binisor...
Cat despre Iulian - am fost bucuros ca in sfarsit am putut juca (in superioare) si cu el, si trebuie sa va marturisesc ca am descoperit in persoana lui un sportiv de nota 10, un luptator adevarat. Lulu, merci pentru sfatul primit la sfarsitul superioarelor, de la tine - vazand si cu ce seriozitate te-ai luptat si contra celuilalt outsider din grupa - ideea suna mult mai pe intelesul meu, dacat de la altii...
Si daca tot mi-am amintit de durerea de ieri - a fost o doamna care a filmat un meci de circa 35 de minute disputat la masa 2, dupa-masa undeva de la 6 fara un sfert. Am inteles ca doamna a insotit pe cineva din Brașov care era pe lista de asteptare si astfel n-a jucat. As ramane dator vandut daca cineva mi-ar putea face rost de inregistrare.
A si sa nu uit un ultim aspect: Hopipoke, ieri chiar ai fost mai bun ca mine in inferioare.
PS: Vali100%, esti chiar o personalitate a AmaTurului, bine o zis Sultanul. :-) imi pare bine ca te-am cunoscut, esti baiat de treaba, plus ca mi-ai dat si un set :-)

Sa ne vedem cu bine si Hai ai nostri!, cum bine se zice pe la Gura Humorului :-)

Felicitari Lulu, felicitari, Gelu!
Un turneu pe cinste...
Bravo Liviu pentru seturile 2 si 3 din finala!
Bravo Alin, si pentru revansa din eliminatorii contra lui Erno, un jucator bun de tot.
Bravo si celorlalti cu rezultate frumoase (openisti si amatori in special din Baraolt, Campina, Racosu de Sus, Sfantu Gheorghe, luand in ordinea ABC).
Iar personal din partea mea, felicitari inca o data lui Suditu Andrei pentru setul 5 din grupele superioare (prietenii stiu de ce, si daca-s amabili nu vor detalia - iar Cule, tu sa nu pui intrebari in acest sens, OK?), si micutul Bardocz Szilard ca a profitat de ocazie si m-a batut binisor...
Cat despre Iulian - am fost bucuros ca in sfarsit am putut juca (in superioare) si cu el, si trebuie sa va marturisesc ca am descoperit in persoana lui un sportiv de nota 10, un luptator adevarat. Lulu, merci pentru sfatul primit la sfarsitul superioarelor, de la tine - vazand si cu ce seriozitate te-ai luptat si contra celuilalt outsider din grupa - ideea suna mult mai pe intelesul meu, dacat de la altii...
Si daca tot mi-am amintit de durerea de ieri - a fost o doamna care a filmat un meci de circa 35 de minute disputat la masa 2, dupa-masa undeva de la 6 fara un sfert. Am inteles ca doamna a insotit pe cineva din Brașov care era pe lista de asteptare si astfel n-a jucat. As ramane dator vandut daca cineva mi-ar putea face rost de inregistrare.
A si sa nu uit un ultim aspect: Hopipoke, ieri chiar ai fost mai bun ca mine in inferioare.
PS: Vali100%, esti chiar o personalitate a AmaTurului, bine o zis Sultanul. :-) imi pare bine ca te-am cunoscut, esti baiat de treaba, plus ca mi-ai dat si un set :-)

Sa ne vedem cu bine si Hai ai nostri!, cum bine se zice pe la Gura Humorului :-)

Cand ne mai intalnim la vreun turneu i-ti iei revansa;).

Felicitari "Sultane"!Reusita la maxim!CHAPEAU!!!
(vezi,daca era si "dulgherul" langa tine nu te mai pacaleau ....."sfintii" lui 'nea Gheorghe!!! ha,ha!!!prietenii stiu de ce..)

De pe lista de participanti lipsete una persoana?
Complectat cu Vali% cele 48 poziti .

Nu-l vad pe Vali, daca a sosit la sala?

Nea Deni,
ai ceva cu mine de ma urmaresti in asa hal..ti-am gresit cu ceva,am ceva datorii de care nu-mi amintesc ?
ce te deranjeaza ca am venit la Brașov ?
Acum pe bune,chiar nu ai un pic de jena fata de mine sa te iei de legalitatea participarii mele aici ?
Am deranjat pe cineva dintre participanti,jucatori,invitati,etc - am facut cartile altora la masa ?

Te rog frumos, nu ma freca la creier cu aberatiile tale referitoare la acest turneu, caci daca si eu am fost unul din cei ce ti-au aprins imaginatia si judeci gen Dinicescu, referitor la participarea mea aici in conditiile explicate cu multe posturi inainte ,acceptate,etc,,,,ti-o spun direct-esti DOBITOC !
(a se lua in considerare numai "daca" )

Pentru transparenta, citeste tot! Mereu te bagi in seama. Vezi-ti de treaba,... transmite felicitari participantilor ,sa faci nr de posturi si lasa-ma pe mine cu transparenta.
....
Avand in vedere ca avem o personalitate (Vali 100%) care vine indiferent de pozitia sa din lista de asteptare, va juca in una din urmatoarele situatii:
-daca avem vreun absent nemotivat, deci la fața locului se poate vedea;
-in locul meu fara sa schimbam grupele.
Daca exista contestatii in acest sens va rog sa le expuneti pana la ora inceperii NU dupa turneu. Banuiesc ca nimeni din grupa mea (si nu numai) nu plange dupa mine, mai ales ca Vali este mai slab cotat si nu afecteaza (față de subsemnatul) calificarea in superioare. Poate nici nu se califică:D

Am avut placerea sa joc si cu Vali si cu Gelu la acest turneu , diferenta ca jucatori este foarte mare dar ca oameni este foarte mic .
Era pacat sa lipseasca Vali m-a distrat foarte mult felul lui de a fii si cred ca si pe altii.
Decat un jucator bosumflat sau plin de ciuda ca pierde ,mai bine de o suta de ori Vali .
Parerea mea,poate nu toata lumea este de acord dar asta sa fie grija lor nu a mea.

Cine a vorbit de Vali,intrebarea a fost cine nu s-a prezentat la sala.
Daca si-a anuntat retragerea.
Nimic altceva!!!
Fara sa sar la gatul nimanui,ori sa jicnesc pe cineva.
Chiar l-am rugat pe Pali sa-i posteze sosirea.

De ce n-ai intrebat asa? Oricum, se vede ca lipseste un jucator. Ce curios esti! Sa sti ca acel jucator nu este nemotivat, a venit la sala dar nu a putut sa joace. E simplu, vezi postul inscrieri/clasament.
....deci nu are legatura cu Vali? ....ai pomenit numele lui asa, sau din respect...iar in final ai mai pus si paie pe foc, cu afirmatii de genul "sa stim ce avem de facut pe viitor" de parca ar trebui sa-mi revizuiesc transparenta.

Am avut placerea sa joc si cu Vali si cu Gelu la acest turneu , diferenta ca jucatori este foarte mare dar ca oameni este foarte mic .
Era pacat sa lipseasca Vali m-a distrat foarte mult felul lui de a fii si cred ca si pe altii.
Decat un jucator bosumflat sau plin de ciuda ca pierde ,mai bine de o suta de ori Vali .
Parerea mea,poate nu toata lumea este de acord dar asta sa fie grija lor nu a mea.

Da, sunt de acord cu afirmatia colegului nostru. Si mie mi-a prins bine incalzirea cu Vali . :)

Aveti aici foto !
Am probleme cu incarcarea pe you tube !
Urmariti forumul pentru ca le voi posta cand va fi posibil.
Cu bine !

Back
Sus