mironliviu
senior
Multumim pentru ospitalitate!Gelu a atins prestatia unui sultan la organizare.:clap:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim pentru ospitalitate!Gelu a atins prestatia unui sultan la organizare.:clap:
Multumesc pentru aprecieri!
A fost un turneu fain, unde nu am avut stres. Ce-i drept m-a ajutat si Pali, caruia ?i multumesc si am sa-l trec la organizatorii acestui turneu.
Multumesc tuturor celor ce m-au inteles atunci cand nu am fost pe placul lor, dar si celor ce m-au ajutat la impachetat, despachetat filee, țarcuri si mese.
Felicitari tuturor participantilor,.... avem destule inregistrari video si poze pe care le postam imediat cum avem posibilitate. Mai pot sa va spun ca finala a fost foarte diputata intre Liviu Macovei si Roman Iulian,...merita vazuta.
Au mai fost si ceva surprize, si aici trebuie sa remarc evolutia buna a lui Alin Hutanu, si nu numai. Personal sunt foarte multumit de toti, mai putin de mine, care iarasi m-am impiedicat in superioare.
Noapte buna!
Esti tare! Nu scapi nimic. Nu-mi permit sa fac comentarii despre acele rezultate. Asta este, am avut toti cate doua victorii, si nu pot face afirmatii neprobate,...faptul ca am ramas pe dinafara poate fi o nemultumire, dar mai important este sa ramanem prieteni.Erai stresat cand am terminat in grupa noastra cand jucam in superioare si ai aflat rezultatul de la cealalta masa la care te si asteptai dar nu ti-o doreai.
Esti tare! Nu scapi nimic. Nu-mi permit sa fac comentarii despre acele rezultate. Asta este, am avut toti cate doua victorii, si nu pot face afirmatii neprobate,...faptul ca am ramas pe dinafara poate fi o nemultumire, dar mai important este sa ramanem prieteni.
Prima pagina, postul 3clasament final ?
Pali stia la care Vali era referirea,ori cum nu erau prea multi Valentini.Pali,trebuie sa pozezi toti posesorii de nume Vali ,sa fie Nea Deny multumit,ca altfel te trezsti cu reclamatii:twisted:
Pali stia la care Vali era referirea,ori cum nu erau prea multi Valentini.