AmaTur: Turneu B Turneu B" Brașov - Sala Sporturilor 08.02.2014

Multumesc pentru aprecieri!

A fost un turneu fain, unde nu am avut stres. Ce-i drept m-a ajutat si Pali, caruia ?i multumesc si am sa-l trec la organizatorii acestui turneu.

Multumesc tuturor celor ce m-au inteles atunci cand nu am fost pe placul lor, dar si celor ce m-au ajutat la impachetat, despachetat filee, țarcuri si mese.

Felicitari tuturor participantilor,.... avem destule inregistrari video si poze pe care le postam imediat cum avem posibilitate. Mai pot sa va spun ca finala a fost foarte diputata intre Liviu Macovei si Roman Iulian,...merita vazuta.

Au mai fost si ceva surprize, si aici trebuie sa remarc evolutia buna a lui Alin Hutanu, si nu numai. Personal sunt foarte multumit de toti, mai putin de mine, care iarasi m-am impiedicat in superioare.

Noapte buna!

Conditii excelente de joc ,atmosfera placuta , caldura ,lipsa condens cam tot ce ar trebui in orice turneu si care de obicei nu prea este in totalitate .
Felicitari Gelu si Tokos Pali totul a mers ca uns.

- - - Actualizat - - -

Multumesc pentru aprecieri!

A fost un turneu fain, unde nu am avut stres. Ce-i drept m-a ajutat si Pali, caruia ?i multumesc si am sa-l trec la organizatorii acestui turneu.

Multumesc tuturor celor ce m-au inteles atunci cand nu am fost pe placul lor, dar si celor ce m-au ajutat la impachetat, despachetat filee, țarcuri si mese.

Felicitari tuturor participantilor,.... avem destule inregistrari video si poze pe care le postam imediat cum avem posibilitate. Mai pot sa va spun ca finala a fost foarte diputata intre Liviu Macovei si Roman Iulian,...merita vazuta.

Au mai fost si ceva surprize, si aici trebuie sa remarc evolutia buna a lui Alin Hutanu, si nu numai. Personal sunt foarte multumit de toti, mai putin de mine, care iarasi m-am impiedicat in superioare.

Noapte buna!

Dar la un moment dat parca te vazui foarte stresat ,sau mi s-a parut numai mie:razz:?

Probabil erau urme de la turneul Corporate Games, unde aprox 80 % aveau palete Metro, fara cunostinte minime, intrebari maxime (...cum va permiteti sa bagati jucatori avansati la acest concurs?...adica daca e unul mai bun ca el nu are ce cauta)...sau altul, care s-a luat de domnisoara ce ma ajuta,cică unde este vestiarul,...voi stati bine merci si noi nu avem unde sa ne schimbam!? Si daca nici la Sala Sporturilor nu sunt conditii...
Altul ca de ce nu-i dam paleta,...altul care l-am ajutat sa-si lipeasca poza pe legitimatie era suparat pe mine ca ia mai ramas o poza si ca ce face cu ea?...ce sa mai frate, le patina mintea rau de tot.

Din 20 de grupe simplu si 8 grupe de cinci la dublu, sortate pe mixt si baieti, doar vreo 5 au inteles cum se scrie pe foaie, ...a trebuit sa merg la fiecare masa de 4 ori sa le trec scorul sau sa-l verific.

Oricum, i-am executat pana la 14-14,30 si am ramas intr-o alta atmosfera, unde am avut prea multe mese goale. Poate se intreaba cineva de ce nu am marit nr de participanti. Am mai spus. Exista riscul sa se intinda celalalt concurs.

Erai stresat cand am terminat in grupa noastra cand jucam in superioare si ai aflat rezultatul de la cealalta masa la care te si asteptai dar nu ti-o doreai:p .

Erai stresat cand am terminat in grupa noastra cand jucam in superioare si ai aflat rezultatul de la cealalta masa la care te si asteptai dar nu ti-o doreai:p .
Esti tare! Nu scapi nimic. Nu-mi permit sa fac comentarii despre acele rezultate. Asta este, am avut toti cate doua victorii, si nu pot face afirmatii neprobate,...faptul ca am ramas pe dinafara poate fi o nemultumire, dar mai important este sa ramanem prieteni.

Esti tare! Nu scapi nimic. Nu-mi permit sa fac comentarii despre acele rezultate. Asta este, am avut toti cate doua victorii, si nu pot face afirmatii neprobate,...faptul ca am ramas pe dinafara poate fi o nemultumire, dar mai important este sa ramanem prieteni.

Ai dreptate in ambele sensuri .

Primii 16:

1 - 4.
Roman Iulian - Brașov
Macovei Liviu - Brașov
Lorincz Jozsef - Sfantu Gheorghe
Hutanu Alin - Brașov
5 - 8.
Anita Dorel - Brașov
Cocean Valer - Baraolt
Miron Andrei - Campina
Szasz Erno - Sfantu Gheorghe
9 - 16.
Bacanu Paulian - Brașov
Pop Cornel - Sfantu Gheorghe
Tutoveanu Razvan - Brașov
Miron Liviu - Campina
Pitac Ovidiu - Brașov
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Dima Victor - Azuga
Suditu Andrei - Campina

17-24
Olah Oliver Sf Gh 2v sup
Vladoiu Gelu Brașov
Pandra Vasile Brașov 1v sup
Grama Mihai Azuga
Lolea Toma Fagaras
Bardocz Szilard Capeni
Dragoi Andrei Azuga
Stanciulesc Bogdan Brașov
25-32
Marandici Adrian Brașov 1 v sup
Rosu Dan Brașov o v sup
Tobosaru Gheorghe Brașov
Tokos Pal Odorheiu Secuiesc
Dragos Florin Brașov (1 v)
Bartha Zolt Attila Aita Mare
Ivan Catalin Fagaras
Pal Attila Sf Gh
33-40 1v inf
Butnar Bogdan Brașov
Lorincz Laszlo Aita Mare
Mitrofan Petrica Brașov
Marica Dan Brașov
Barta Istvan Zsolt Aita Mare
Bugneriu Marcel Brașov
Ciky Cornel Fagaras
Bokor Zoltan jr Brașov
41-48 0 v
Butnar Daniel Brașov
Suta Valeriu Curtea de Ag
Vladoiu Bogdan Brașov
Marocico Marius Fagaras
Molnar Jozsef Racosu de Sus
Dumitrescu Sorin Brașov
Serban Mircea Brașov
Stan Adrian Brașov

Ultima editare:
Prea buna pali-nka,vinul,berea,pizza-etc,insa si prea buni jucatori la acest turneu ! :)
M-am simtit super la acest turneu,unde de conditii nici nu ar trebuii sa existe dubii(totul la superlativ).
Multumesc Gelu,m-ai facut sa ma simt rasfatat !
Am sa postez si pozele ceva mai tarziu,abia am ajuns acasa si musai trebuie sa ma dreg !
Felicitari !

Felicitari pentru reusita turneului tuturor participantilor, organizatorilorsi colaboratorilor .
P.S.Observ ca Sultanul nu a dus lipsa de dulger la matineu!

Dragos Florin are 1 v in superioare, dar tot pe locul 4 este clasat, pentru ca Dragoi Andrei are tot o victorie in aceiasi grupa, dar este clasat mai bine de la victoria directa (Dragoi Andrei -Dragos Florin 3-1). ....nu se schimba nimic.

Back
Sus