booghibooghi
senior
Din Campina la amatori:
Ivan Valentin
Ivan Valentin
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu este nici o problema ca nu veniti, chiar ma gandeam de cand v-ati inscris. Ne cam cunoastem intre noi si greu ne păcălim. Nu am fost surprins de inscrierea voastra si la Cluj, in schimb am fost surprins cand am vazut ca practicati chestia asta cu N nemotivatele, sau mai bine zis cu inscrierile fictive.Imi pare rau pentru ca este putin probabil. Locurile sunt ocupate si prevad retrageri foarte putine. Nu stiu de baietii din Alba cat de hotarati sunt.....
In speranta posibilei suplimentari a numarului participantilor (grupelor), se inscrie pe lista de asteptare Losoncz Laszlo din Dealu HR (1542 / 9,00).
Buna seara!
Echipajul din Odorhei se intregeste: se inscriu pe lista de asteptare si Szabo Szilard (1004 / 15.50) si Zakarias Szabolcs (2019 / 8,00).
Multumesc.
Pali
Te astept!As vrea sa vin si eu la acest turneu daca mai este loc , cu materiale pentru tenis de masă.
Astept un raspuns , multumesc .
As vrea sa vin si eu la acest turneu daca mai este loc , cu materiale pentru tenis de masă.
Astept un raspuns , multumesc .
Te astept!
Iartă-l ca va da cate o cafea la toată lumea. Asa-i Vali?Gelule,mai ai cumva tricouri de la Tabara de tenis Brașov? Daca da, cred ca cel cu,, Tabi Gelu,,poti sa-l imprumuti lui Valentin cit se filmeaza pe perioada turneului.
![]()