GeluBv
Coordonator Onorific
Dane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.Chit ca vrea, daca are 24 de inscrisi in patru ore.![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.Chit ca vrea, daca are 24 de inscrisi in patru ore.![]()
Ce ,jucati in holul saliDane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.
Dane, Dane, citeste anuntul si vezi ca mai este o competitie de TM, ...duc toate mesele dar le ocup de dimineata cu ceilalti. B-ul asta vine peste mine ca un open la un turneu normal de categoria A.Ce ,jucati in holul sali ?
Sau ti-e greu sa cari toate mesele ?:wink:
.........
Mi-ar placea sa joc in conditiile forte bune, recunoscute d?j?, de la Sala Sporturilor din Brașov!Sa intelegem ca ai de gand sa joci finala,nu?:-D
Stiu..stiu..stiu ca tu ai jucat in cealalta sala..ee aici e altceva..bv Gelu...un turneu B in Sala Sporturilor e mai mult decat trebuieMi-ar placea sa joc in conditiile forte bune, recunoscute d?j?, de la Sala Sporturilor din Brașov!
Departe de mine sa fac pariuri, dar am avut o presimtire sa calculez repede daca sigur pot veni si sa ma inscriu in timp util, si am avut dreptate: iti mai trebuie 4 inscrieri daca vad bine, si poti deschide lista de asteptare.Dane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.
Danut, am specificat TM, dar nu are legatura cu AmaTuR, ...duc toate mesele, sau numai 16 pt un spatiu generos, si organizez concursul de tenis de masă al Corporate Games http://corporate-games.ro/. ,iar de la 14 vreau sa misc putin si pt AmaTuR.Gelu Gelu ce competitie ,ca nu ai specificat, haltbere ,coniacola si pe podium in vin(gatorii)![]()