mironliviu
senior
Miron Andrei este trecut si in lista de asteptare!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Asa este,dar conreaza xa este pe lista de participanti.Miron Andrei este trecut si in lista de asteptare!![]()
M-a derutat postul 23 unde l-ai inscris tu dupa care si-a scris numele la postul 56. Nici o problema, ... Multumesc!Miron Andrei este trecut si in lista de asteptare!![]()
SISTEMUL DE JOC:
- Amatori + Open maxim 48 participanți; (se poate suplimenta in functie de ora la care termin competitia ce incepe la ora 9 -tot tenis de masă ,dar nu are legatura cu AmaTuR-ul)...numai saptamana viitoare pot sa studiez programul celeilalte competitii;
Imi pare rau pentru ca este putin probabil. Locurile sunt ocupate si prevad retrageri foarte putine. Nu stiu de baietii din Alba cat de hotarati sunt, oricum sunt pe lista de asteptare cativa.Petrescu liviu-pitesti,open,daca se mai poate!
Nici o sansa pentru open se v-a juca amestecat.
Cojocaru Nicusor apare de doua ori dar pe lista de asteptare....si cum retragerile lipsesc cu desavarsire apare degeaba...
Cojocaru Nicusor
Saulea Bogdan
Munteanu Doru
Amatori - dizabilitati - BV
Antal Denes
Marin Floricel
Padurariu Costel
Popa Mircea
Cojocaru Nicusor la amatori toti din Brașov
Daca tot te-ai inscris poate faci efortul sa te prezinti. Poate ai noroc sa nu se prezinte cineva. In cel mai rau caz am sa stau si de data asta pe tuse si bem un spriț (sau joci in locul meu) .Curtea de Argeș:
Vali Suta
Greseala imi apartine scuze.Ai uitat sa specifici ca l-ati inscris de doua ori. Mai bine...
Imi cer scuze, am sa remediez!