AmaTur: Turneu B Turneu B" Brașov - Sala Sporturilor 08.02.2014

SISTEMUL DE JOC:
- Amatori + Open maxim 48 participanți; (se poate suplimenta in functie de ora la care termin competitia ce incepe la ora 9 -tot tenis de masă ,dar nu are legatura cu AmaTuR-ul)...numai saptamana viitoare pot sa studiez programul celeilalte competitii;

In speranta posibilei suplimentari a numarului participantilor (grupelor) :-), se inscrie pe lista de asteptare Losoncz Laszlo din Dealu HR (1542 / 9,00).

Buna seara!

Echipajul din Odorhei se intregeste: se inscriu pe lista de asteptare si Szabo Szilard (1004 / 15.50) si Zakarias Szabolcs (2019 / 8,00).

Multumesc.

Pali

Cu parere de rau va transmit ca nu se suplimenteaza locurile pt ca de la ora 9,oo incep cu 16 grupe si de la 12,oo mai am la dublu 30-40 perechi. Pana vine AmaTuR-ul sper sa-i execut pe cei de la Corporate Games, si sa-i restrang pe 8 mese.

Nu doresc sa va chinui cu pauze. Ma rezum la 8 grupe de 6 cu incepere la ora 14.

Nici cum nu reusesc sa particip la un turneu la Brașov.Poate data viitoare.In consecinta se retrage de pe lista de asteptare Mureșanu Alex.Multumesc

Petrescu liviu-pitesti,open,daca se mai poate!
Imi pare rau pentru ca este putin probabil. Locurile sunt ocupate si prevad retrageri foarte putine. Nu stiu de baietii din Alba cat de hotarati sunt, oricum sunt pe lista de asteptare cativa.

Cojocaru Nicusor apare de doua ori dar pe lista de asteptare....si cum retragerile lipsesc cu desavarsire apare degeaba...

Cojocaru Nicusor apare de doua ori dar pe lista de asteptare....si cum retragerile lipsesc cu desavarsire apare degeaba...

Cojocaru Nicusor
Saulea Bogdan
Munteanu Doru
Amatori - dizabilitati - BV

Antal Denes
Marin Floricel
Padurariu Costel
Popa Mircea
Cojocaru Nicusor la amatori toti din Brașov

Ai uitat sa specifici ca l-ati inscris de doua ori. Mai bine...
Imi cer scuze, am sa remediez!

Curtea de Argeș:
Vali Suta
Daca tot te-ai inscris poate faci efortul sa te prezinti. Poate ai noroc sa nu se prezinte cineva. In cel mai rau caz am sa stau si de data asta pe tuse si bem un spriț (sau joci in locul meu) .

Back
Sus