AmaTur: Turneu B Turneu B" Brașov - Sala Sporturilor 08.02.2014

Dane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.
Ce ,jucati in holul sali;)
Sau ti-e greu sa cari toate mesele:wink:
- - - Actualizat - - -
Vad ca se inscrie toata crema honvezilor,mai lipseste Fery(poate nu s-a refacut inca de la ultimul turneu:D)

Ce ,jucati in holul sali ?;)
Sau ti-e greu sa cari toate mesele ?:wink:
.........
Dane, Dane, citeste anuntul si vezi ca mai este o competitie de TM, ...duc toate mesele dar le ocup de dimineata cu ceilalti. B-ul asta vine peste mine ca un open la un turneu normal de categoria A.
S-apoi ce rost are sa ma aglomerez !?

Gelu, as veni si eu, macar sa joc la un turneu de la inceput pana la capat in ... Sala Sporturilor din Brașov;)

Sa intelegem ca ai de gand sa joci cat mai mult pana in ,de ce nu, finala,nu?:-D

Ultima editare:
Gelu Gelu ce competitie ,ca nu ai specificat, haltbere ,coniacola si pe podium in vin(gatorii);)

Dane, Pali, nu faceti pariuri, este un turneu mic, limitat la 48 participanti.
Departe de mine sa fac pariuri, dar am avut o presimtire sa calculez repede daca sigur pot veni si sa ma inscriu in timp util, si am avut dreptate: iti mai trebuie 4 inscrieri daca vad bine, si poti deschide lista de asteptare. :-)

Gelu Gelu ce competitie ,ca nu ai specificat, haltbere ,coniacola si pe podium in vin(gatorii);)
Danut, am specificat TM, dar nu are legatura cu AmaTuR, ...duc toate mesele, sau numai 16 pt un spatiu generos, si organizez concursul de tenis de masă al Corporate Games http://corporate-games.ro/. ,iar de la 14 vreau sa misc putin si pt AmaTuR.

Back
Sus