turneu B București 26 / 01 / '08

Asa am aflat si eu ca va fi bine, poate cu exceptia cetzei dimineata si cateva gauri in autostrada in dreptul Fetestiului , in rest e ok
:wink:
Oricum ora 9:00 cred ca e luata si ca reper!
Mai vin cu precizarea ca de la Constanța mai vine LIVIU MATZA

Da... se pare ca ne adunam mult mai multi decit banuiam , asta e un lucru bun , chiar foarte bun .
In aceasta situatie am hotarit sa mergem cu medalii si cu diplome pina la locurile 8 si nu pina la 4 cum stabilisem .
Mai jos aveti premiul cel mare , cupa ptr. locul I ...

Succes la toti va doresc

INSCRIERE CONCURS

INSCRIERE CONCURS

din VOLUNTARI -ALEXANDRESCU MARIUS(LEVARU)

Deoarece nu a rezistat tentatiei, in urma vizualizarii premiilor, se inscrie si maestrul emerit al sportului, domnul Marius Popa,

Magazin mobil

Magazin mobil

Anunt facut in ultima secunda ca toate lucrurile bune....

Fete, lemne, tricouri, sorturi, solutie, mingi la vanzare.

De la Donic, Tibhar, Andro, Butterfly, Nittaku...

PRETURI PROMOTIONALE

Cine vine la concurs are parte...

Bun ... :
Locurile 1- 4

1 Ciobanu Alexandru
2 Traista Andrei
3 Motoroi Constantin
4 Mocanu David

Locurile 5-8

Trifu Bogdan
Bodeanu Mihai
Ursulean Vasile
Nicolae Paul

Locurile 9-16

Dumbrava Dorel
Soare Valentin
Leorda Rares
Bodeanu Dan
Dascalasu Viorel
Stanescu Marian
Panea Ovidiu
Ursulean Florin

A fost un turneu mic (B) dar mare .
Dupa parerea mea merge acceptat ca A tinind cont ca am fost 46 de jucatori din : Constanța (bravo lor , 8 ) Suceava , Dimbovita (Peris) , Prahova ,Reghin , București .

Cum am zis si mai sus am premiat pina la locurile 8 , fiecare dintre acestia plecind acasa si cu cite un sort .
Cine doreste sa puna un mesaj legat de turneu e invitat sa o faca aici chiar daca e de rau sau de bine , poate completez lipsurile sau zimbesc .

Aveti aici un ftp , pentru cine doreste sa ia pozele de la turneu ( sint toate ) :

ftp://82.78.42.210/ user gti / password gti123 (non stop)

Multumesc tuturor participantilor si celorlalti care cu toate ca nu au jucat au stat pina la incheiere .

Felicitari organizatorului, a pregatit bine turneul, a ales o grila de joc potrivita si a coordonat cu discretie un turneu reusit.
Felicitari Domnului Ursuleanu, care a fost la cateva mingii de a-l elimina in sferturi pe castigatorul turneului!!
O mentiune: Andrei Traista, finalistul, nu se incadreaza in Regulament, este in lista FRF pe locul 164 la seniori si pe locul 73 la junioriI.
In privinta incadrarii turneului, propun sa ramana asa cum s-a anuntat, turneu B, iar punctajul ca si in alte turnee B sa se acorde ca pentru 4 turnee B cu mai mult de 10 inscrisi, adica primii 4 pot fi considerati invingatori, 5-8 finalisti, 9-16 semifinalisti.

IDM

IDM

Frumos concurs insa INCREDIBIL de obositor, cel putin pt mine ( nu-mi aduc aminte sa ma fi simtit vreodata asa obosit, practic dupa grupe adica in optimi eram CAZUT 99%). Super organizare...a mers totu repede si fara discutii si certuri. Bv Vali si Popica. La cat mai multe concursuri in București!!!

AHAAAA,
Domnilor, va anunt oficial, ca doresc sa depun contestatie. Cer rejucarea meciurilor, de fapt, cer rejucarea turneului.

In rest, numai de bine, felicitari si multumiri organizatorilor, felicitari si domnului Ursulean precum si domnului Ursulean Jr. (un real talent dupa umila mea parere).

Subscriu si cer rejucarea turneului odata sau de doua ori pe saptamana :D .

ok

ok

sunt si eu de acord cu rejucarea turneului din 26.01 doar cu conditia sa se termine la fel ....:twisted: :evil: :oops: :D

Back
Sus