Salut!
Misto turneu! Cu toate ca cei 7 care am venit cu microbuzul (Gabi a venit cu masina lui de vineri) ne-am trezit sambata de la 4 si am stat o ora si patruzeci de minute in frig (de la 6.10 la 7.50) sa rezolvam doua pene facute simultan in Cernavoda, am ajuns sa participam la un turneu reusit!
Cu mai putina oboseala si stres, puteam face o figura frumoasa! Colegul ajuns in primii 16 se numeste Stanescu. Marian...Stanescu.
Multumiri Vali si Popica...
Sunt onorat ca i-am cunoscut personal pe Visco(un intelept), pe Bogdan Trifu(un tip finutz si spiritual) si pe Paul Nicolae(o "personaj" special).
O nota proasta pentru tipul chel si cu cioc, obraznic cu oameni noi, necunoscuti, buni si mai in varsta!... nu mai dezvolt!
Regret ca mi-a scapat printre degete Dascalasu Viorel, cu 2-1 la seturi pt mine, apoi 2-2 si 10-9 si 11-10 (doua mingi de set)... ma revansez data viitoare. :wink:
Oricum in faza a II-a a grupelor, baietii din bucuresti m-au bagat intr-o "morisca", sa joc pe rand cu fiecare dintre ei fara pic de pauza intre meciuri... doar la primul meci am putut lupta(cu Dascalasu), apoi am capotat fizic... cu tipi mai antrenati, mai odihniti si mai tineri cu 10-15 ani... (am inceput cu scuze...plauzibile insa!)
Imi pare rau ca nu am mai ramas la semifinale si finala, dar pe langa oboseala ne lovise si o foame (la turneul din vara de la constanta unde taxa a fost de 5 lei s-au primit reprosuri ca n-au fost sandvisuri sau placinta dobrogeana, macar s-au pus la dispozitie sticlute de apa plata!... aici cu taxa de sase ori mai mare-30 ron, nici un strop de nimic!... totusi am inteles ca s-a investit in premii, asa ca se justifica)
Una peste alta, abia astept turneul urmator de la Galați!