Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
ursuleanvasile a spus:cred ca Ursulean Florin ar trebui sa fie scris intre locurile 9-16.
daca a jucat doar un meci mai putin decat mine , a trecut de a doua grupa si la primul meci eliminatoriu a fost eliminat , deci 9-16 eu asa inteleg.valigti a spus:Cum asa ? Aici e nevoie de o explicatie ca sa putem intelege de ce ar trebui trecut in grila 9-16 .ursuleanvasile a spus:cred ca Ursulean Florin ar trebui sa fie scris intre locurile 9-16.
george a spus:nu mai e asa copil, e chiar un pusti, legitimat, superantrenat, care joaca finale in turnee amatour... daca e fair-play sa participe pt ca e pusti, mai chemati-l... nu-i bai ca e legitimat...nu ne mai mira nimic!
da-le naibii de regulamente! dealtfel sa incurajam cat mai multi activi de 13-14 ani sa se joace si ei cu noi, iar in semifinale, finala sa ne uitam noi la ei, ca d-aia ne-am inscris in Amatour!
ganditi-va doar ca a luat locul unui alt pusti de varsta lui, amator, iubitor de miscare, care a vrut sa participe si el la concurs dar s-a speriat cand a vazut ce poate etala Traista!