AmaTur: Turneu B turneu B București 26 / 01 / '08

:D

:D

ma ...daca stau bine sa ma gandesc...nu cred ca am dat vreun tush tot concursu ...si nici netz...incredibil de ghinionist sunt :P :oops: :lol:

Salut!
Misto turneu! Cu toate ca cei 7 care am venit cu microbuzul (Gabi a venit cu masina lui de vineri) ne-am trezit sambata de la 4 si am stat o ora si patruzeci de minute in frig (de la 6.10 la 7.50) sa rezolvam doua pene facute simultan in Cernavoda, am ajuns sa participam la un turneu reusit!
Cu mai putina oboseala si stres, puteam face o figura frumoasa! Colegul ajuns in primii 16 se numeste Stanescu. Marian...Stanescu.
Multumiri Vali si Popica...
Sunt onorat ca i-am cunoscut personal pe Visco(un intelept), pe Bogdan Trifu(un tip finutz si spiritual) si pe Paul Nicolae(o "personaj" special).
O nota proasta pentru tipul chel si cu cioc, obraznic cu oameni noi, necunoscuti, buni si mai in varsta!... nu mai dezvolt!
Regret ca mi-a scapat printre degete Dascalasu Viorel, cu 2-1 la seturi pt mine, apoi 2-2 si 10-9 si 11-10 (doua mingi de set)... ma revansez data viitoare. 😉
Oricum in faza a II-a a grupelor, baietii din bucuresti m-au bagat intr-o "morisca", sa joc pe rand cu fiecare dintre ei fara pic de pauza intre meciuri... doar la primul meci am putut lupta(cu Dascalasu), apoi am capotat fizic... cu tipi mai antrenati, mai odihniti si mai tineri cu 10-15 ani... (am inceput cu scuze...plauzibile insa!)
Imi pare rau ca nu am mai ramas la semifinale si finala, dar pe langa oboseala ne lovise si o foame (la turneul din vara de la constanta unde taxa a fost de 5 lei s-au primit reprosuri ca n-au fost sandvisuri sau placinta dobrogeana, macar s-au pus la dispozitie sticlute de apa plata!... aici cu taxa de sase ori mai mare-30 ron, nici un strop de nimic!... totusi am inteles ca s-a investit in premii, asa ca se justifica)
Una peste alta, abia astept turneul urmator de la Galați!

salutare tuturor !!!..........acum am ajuns acasa .
multumesc celor care ne-au apreciat , a fost foarte frumos , ne-am simtit foarte bine !!! SANATATE TUTUROR !!! SI NOUA !!! SA PUTEM PARTICIPA LA CAT MAI MULTE TURNEE !!!

ursuleanvasile a spus:
cred ca Ursulean Florin ar trebui sa fie scris intre locurile 9-16.

Cum asa ? Aici e nevoie de o explicatie ca sa putem intelege de ce ar trebui trecut in grila 9-16 .

valigti a spus:
ursuleanvasile a spus:
cred ca Ursulean Florin ar trebui sa fie scris intre locurile 9-16.
Cum asa ? Aici e nevoie de o explicatie ca sa putem intelege de ce ar trebui trecut in grila 9-16 .
daca a jucat doar un meci mai putin decat mine , a trecut de a doua grupa si la primul meci eliminatoriu a fost eliminat , deci 9-16 eu asa inteleg.

Vali, se pare ca ai omis un jucator din clasatii in locurile 9-16. In loc de opt jucatori, figureaza doar 7... asa ca familia ursulean are dreptate!
😉
se mai intampla!
ps multumim frumos pentru poze!!

E posibil sa nu fie trecut . o sa verific si o sa-l trec acolo , era f. tirziu si eram f. obosit in seara aceea , dar am zis sa postez sa vada "baietii " pozitiile in clasament .
Se completeaza nu e bai .

Corecta observatia , trebuia trecut .
Gata , s-a rezolvat si cu dl. Stanescu , ca imi lipsea cel de-al doilea nume , Marian .

nu va suparati pe mine dar care este limita pana la care se pot considera
amatori.am vazut ca la turneul de la bucuresti au venit copii cu antrenori dupa ei si tot tacamul.plus jucatori care au jucat prin liga.fara suparare dar de ce nu ama_profi_tour?

exact cum spunem Andrei Traista, finalistul, nu se incadreaza in Regulament, este in lista FRF pe locul 164 la seniori si pe locul 73 la junioriI. intradevar el este unul dintre cei despre care vorbeam,prefer sa ma inscriu sa ma snopeasca un neica nimeni in ale tenisului de masa ca si mine de altfel decat sa joc cu Traista si sa se numeasca AmaTour

Respectivul jucator este descalificat.

:D :shock:

haideti baieti...l-ati vazut pe Andrei Traista vreodata???

e un copil, ce naiba, de ce sa il descalificati???

nu mai e asa copil, e chiar un pusti, legitimat, superantrenat, care joaca finale in turnee amatour... daca e fair-play sa participe pt ca e pusti, mai chemati-l... nu-i bai ca e legitimat...nu ne mai mira nimic!
da-le naibii de regulamente! dealtfel sa incurajam cat mai multi activi de 13-14 ani sa se joace si ei cu noi, iar in semifinale, finala sa ne uitam noi la ei, ca d-aia ne-am inscris in Amatour!
ganditi-va doar ca a luat locul unui alt pusti de varsta lui, amator, iubitor de miscare, care a vrut sa participe si el la concurs dar s-a speriat cand a vazut ce poate etala Traista!

Fenomenul asta , tenisul de masa e un sport cu putini "adepti" asa ca daca cineva care doreste a juca intr-o competitie Amatour imi este f. greu sa ii spun ca nu poate participa mai ales in conditiile in care imi sint cunoscuti toti , in afara de asta niciunul dintre ei nu e vre-un super jucator care sa fie in divizia A sau in super-liga . Toti joaca in onoare si calificari , deci sint acceptati si de noi .
Acest subiect a fost discutat si para-discutat pe alte topicuri . Pina cind nu se infiinteaza alt regulament eu merg dupa cel actual .
Sau daca se doreste eu fac un concurs numai de amatori puri ... care nu au fost niciodata legitimati si gata . Acum vin cu o intrebare : Cina sta sa "sape "prin trecutul fiecaruia sa vada daca a fost sau nu a fost legitimat ?
Ar trebui ca cei care vin la asa turnee sa se gindeasca daca acolo le este locul si daca pot partipa la o asa competitie "amatoriceasca" .Dar aici intervine constiinta fiecaruia si nu intodeauna iau decizii corecte , sau pur si simplu vrea sa participe la un concurs , sa se "masoare " cu altii .

Cosapewe... puteti incerca dvs. sa faceti un turneu si atunci va puteti da seama mult mai exact care sint implicarile , cam ce anume ar trebui facut si sa le spune-ti dvs. frumos ca nu pot participa si sa mearga linistiti in alta parte ca nu acolo e locul lor . Ca organizator aveti acest drept .
Cit despre copii prezenti cred ca nu e nimic drastic in a participa la o competitie , la 11-13 ani , cu cine ar trebui sa joace ? Ei cum isi cresc nivelul ? nu in astfel de competitii ? Dorinta lor e mare dar nu sint concursuri asa ca... vin si ei pe unde pot.
Eu va recomand participari la cit mai multe turnee (si in tzara) si sigur o sa intelegeti aceasta miscare mult mai bine .

sunt total de acord cu valigti si explicatiile sunt si cele reale si in acelasi timp triste pentru ca realitatea este ca nu sunt turnee sau competitii pt copii, bazele sportive sunt la pamant si nici bani pt a se face ceva nu sunt......asa ca parerea mea acest AMATOUR face mai mult decat credem noi.....atat pt copii cat si pt fostii sportivi......

promt

promt

d-n vali cu tot respectul dar nu cred ca au fost adusi pustii aceea la concurs sa isi faca mana cu nenea ala de 60 ani care a fost in concus.ei au fost adusi pentru ca au mai fost si altii care au jucat pe la cluburi inscrisi in concurs.va rog sa comentati dvs faza urmatoare si eu inchid discutia pe tema asta.Am un pusti care nu joaca si nu a jucat nicaieri decat pe la idm,am venit cu el dimineata s-a uitat in sala si spus ALEX O SA CASTIGE TURNEUL ASTA EU DE CE SA MA INSCRIU si va spun ca eu am insistat sa se inscrie dar nu a vrut.pustiul are 13 ani si eu nu discutasem nimic cu el inainte.

O sa zimbiti dar sa stiti ca tocmai cu acei "jucatori" in virsta isi fac copii mina . ca mingia nu vine ca la teme si nu e ceva uniform , la fel ei odata taie "bine" odata nu taie mai deloc ca miscarea e alta . Ei... deci toate astea ajuta la receptia copiilor si la capatarea simtului .
Miscarile lor sint anapoda daca le pot spune asa si de multe ori copii nu stiu ce sa faca cu aceste mingii care sint cu totul altele decit cele din sala , de la antrenament...
Ajuta mult mai mult decit credeti dvs.
Daca baiatul nu a dorit sa joace e alta problema , care nu o discut dar .. nici eu si nici alti amatori mai buni ca mine nu au avut sanse mari pentru ca nivelul a fost destul de ridicat .
O sa fac un turneu B limitat numai la 10 participanti , foarte amatori, accept numai pe cine "cred" eu , valori apropiate , dau 10 diplome si 10 medalii numai locul 1 . Asa o fi bine ? Spiritul competitiei unde o fi ? ambitia , curajul de a plesnii mingia la 10 -10 , teama aceea de a pierde ... astea toate se regasesc intr-o competitie , ca de aia e competitie sa arati ca esti mai bun decit celalalt !!!!

Sa cistige cel mai bun !

care teama

care teama

pai care teama dn vali cum sa se ajunga la 10-10 intre mine sau altul si cei care sunt profesionisti,care competitie/pentru facut mana exista antrenamente nu tre sa vin io ca oricum nu dau pe masa daca il enervez.daca vor sa-si faca mana sa se bata intre ei.chestia cu premiile e ironica nu cred ca intereseaza pe cineva premiile in afara de traista,alex,paul sau vasile ca doar pe ei i-am auzit ca vor cupa aia in vitrina,alti au deja cupe e adevarat ca de la alte sporturi dar nu mai conteaza daca au vrut sa o puna in vitrina acum o au felicitari

george a spus:
nu mai e asa copil, e chiar un pusti, legitimat, superantrenat, care joaca finale in turnee amatour... daca e fair-play sa participe pt ca e pusti, mai chemati-l... nu-i bai ca e legitimat...nu ne mai mira nimic!
da-le naibii de regulamente! dealtfel sa incurajam cat mai multi activi de 13-14 ani sa se joace si ei cu noi, iar in semifinale, finala sa ne uitam noi la ei, ca d-aia ne-am inscris in Amatour!
ganditi-va doar ca a luat locul unui alt pusti de varsta lui, amator, iubitor de miscare, care a vrut sa participe si el la concurs dar s-a speriat cand a vazut ce poate etala Traista!

pai e un pusti de 14 ani care arata ca de 11, legitimat, superantrenat, care joaca finale in turnee amatour... dar a pierdut finala in fata unui amator, nu? pana la urma inteleg punctul tau de vedere, e normal sa nu doresti sa vii pana la bucuresti ca sa te spulbere vreun jucator din superliga, dar din moment ce valorile sunt apropiate, nu vad care e baiul...

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus