AmaTur: Turneu B Turneu B București VIVA SPORT CLUB 21 iunie 2014

rog participantii sa si exprime opinia: pentru turneu B prefera varianta de azi, cu grupe la gramada si apoi separam open si amatori sau sa jucam la gramada tot concursul?
Tineti cont ca prima varianta dureaza mai mult timp, cam cu 2 ore, poate chiar 3 daca suntem multi...
Multumesc!

Eu as zice ca varianta de azi este mai corecta, adica la gramada la inceput dupa care se separa open-ul de amatori. Si cred ca un turneu ca acesta ar merge organizat o data pe luna.

Mi a placut sistemul turneului cu colegii mai buni de la Open in grupa.Chiar daca am fost partener de incalzire cu acestia ( scoruri 1-3;1-3), mi a placut jocul, am ciupit seturi si incercarea m a readus cu picioarele pe pamant-vizavi de paleta si modul de joc.Singura paleta conforma cu acest joc este paleta cu iarba.De la soft nu mai am nici o asteptare.
Continuati turneele B in modul asta.Desi grupele sunt infernal de grele (pentru amatori),sistemul este benefic si ajuta mult in pregatire.Consider ca pentru antrenament si edificarea valorii personale sunt definitorii aceste turnee.

E doar parerea mea.Bine ar fi sa si expuna mai multi punctele de vedere.

Ce pot sa spun,a fost ok.mai ales de cand sala este finaizata,parca se joaca mult mai bine.
Felicitari si lui Mihai Vranceanu desi ma batut,ma trezit si am obtinut ceea mai buna clasare de cand joc eu in Amatur,
promit sa il rup cu prima ocazie,sper sa se fereasca de ,mine,sa ma scuteasca de munca.
Sincer prefer sa joc cu jucatori buni,cum li se spune openisti si sa invat ceva,poate maine le voi pune probleme(asta
nu inseamna ca desconsider pe cineva din Amatori).
Sa fie clar,jucatori ca Vranceanu,On-Ho,Dan Petrov,si altii ar trebui sa fie la Open,ca joaca cu noi la amatori este ok,
dar sincer ce gust are victoria in fata unora ca mine,cand tu joci tenis de masă de mic si eu am inceput la 46 de ani.
Sa fim seriosi,va respect victoria si voi incerca oricand sa va bat,nu stiu daca am sa pot,dar nu ma puteti opri sa incerc.
Stima si respect.

Ce pot sa spun,a fost ok.mai ales de cand sala este finaizata,parca se joaca mult mai bine.
Felicitari si lui Mihai Vranceanu desi ma batut,ma trezit si am obtinut ceea mai buna clasare de cand joc eu in Amatur,
promit sa il rup cu prima ocazie,sper sa se fereasca de ,mine,sa ma scuteasca de munca.
Sincer prefer sa joc cu jucatori buni,cum li se spune openisti si sa invat ceva,poate maine le voi pune probleme(asta
nu inseamna ca desconsider pe cineva din Amatori).
Sa fie clar,jucatori ca Vranceanu,On-Ho,Dan Petrov,si altii ar trebui sa fie la Open,ca joaca cu noi la amatori este ok,
dar sincer ce gust are victoria in fata unora ca mine,cand tu joci tenis de masă de mic si eu am inceput la 46 de ani.
Sa fim seriosi,va respect victoria si voi incerca oricand sa va bat,nu stiu daca am sa pot,dar nu ma puteti opri sa incerc.
Stima si respect.

Nici o problema Vio ,cind o sa mai joci cu unul dintre noi te faci ca te impiedici cind dai mina la inceputul meciului si sigur o sa cistigi prin abandon:grin:
Glumesc ,felicitari pentru ambitia ta ;)

Multumesc Dane si apreciez prietenia voastra,a ta si multora din cei ce au fost azi in sala,incerc sa invat si eu de la voi.
Poate cu tine totusi o sa aplic ce m-ai invatat,sa te saturi sa ma mai bati.:)

Ultima editare:
Felicitari Daniele pentru locul obtinut la pinguini=categoria pasari arctice,nezburatoare.
Iarasi iti atarna medalia de gat.
E grea-vezi sa nu ti rupa vreo coasta.:p:):grin:

Eu as zice ca varianta de azi este mai corecta, adica la gramada la inceput dupa care se separa open-ul de amatori. Si cred ca un turneu ca acesta ar merge organizat o data pe luna.
Asa este,varianta este buna si in gr. superioare se echilibreaza valorile fiind mult mai apropiate la ambele categori.
Felicitari organizatorilor si participantilor.

Clasament Open

1 -- 4
Cionoiu Cristian - București
Panea Ovidiu - București
Popa Cristian - București
Aftenii Daniel - București
5 -- 8
Popescu Valentin - București
ON HO - București
Tomica Andrei - București
Mocanu Marius - București
9 -- 12
Zamfir Ionel - București
Vranceanu Mihai - București...........org.
Dinca Daniel - București
Dutu Daniel - București
13 -- 18 loc 3 gr.sup.
Tomica Silviu - București
Luta Petre - București
Dumitru Gheorghe - București
Micuda Mihai - București
Constantin Teodor - București
Clapa Danut - București

Clasasament Amatori

1 -- 4
Tiosea Nicolae - București
Sandu Stefan - București
Niculescu Gabriel - București
Petrov Dan - Timișoara
5 -- 8
Dena Corneliu - Giurgiu
Tanase Horia - București..........org.
Radu Oana -
Birloveanu Viorel - București
9 -- 16
Constantin Gabriela - București
Niculae Dan - București
Neagoe Costin - București
Dica Constantin - Craiova
Viciu Dragos - Pitești
Ragalie Nicolae - București
Papacu Bejoli - București
Serban Bogdan - București
17 -- 24
Matei Razvan - București
Teodorescu Andu - Curtea de Argeș
Popescu George - București
Trandafir Radu Catalin - București
Balaban Catalin - București
Tanase Tiberiu - București
Mereuta Rares - București
Tache Petre - București
25 -- 36 loc 3 gr.sup.
Moise Mihai - Alexandria
Moraru Constantin - București
Taras Dan - București
Popa Vicentiu - București
Mureșan Andrei - Sibiu
Sersea Adrian - București
Constantinescu Tudor - București
Zamfir Gicu - București
Moiceanu Madalin - București
Istrate Andrei - București
Tataru Petru - București
Neicu Gheorghe - București
37 -- 39 0v gr.inf.
Stamate Cristian - București
Bucur Livia - București
Danila eugeniu

rog participantii sa si exprime opinia: pentru turneu B prefera varianta de azi, cu grupe la gramada si apoi separam open si amatori sau sa jucam la gramada tot concursul?
Tineti cont ca prima varianta dureaza mai mult timp, cam cu 2 ore, poate chiar 3 daca suntem multi...
Multumesc!
Salut Mihai!
Stiu ca ai rugat numai participantii si mai stiu ca acest sistem poate fi indragit, ba chiar l-am practicat si eu,...daca-mi permiti am sa-mi dau si eu cu parerea asupra unor inconveniente:

Clasamentul separat, open si amatori. Daca incep impreuna iar la sfarsit se face clasamentul separat apare o problema de punctaj, si pentru asta iti dau un exemplu:
-cei din clasamentul tau de la open,.... sa zicem locul 18, in cazul de ieri la Viva, a obtinut 4 pct. Intrebarea se pune, cum de locul 18 open (apare fara nici o victori, si totusi) care este clar in fața locului 1 de la amatori obtine 4 pct, iar cel de dupa (loc 1) obtine 10 pct.
...iar de aici apare (pe viitor) problema anormala sa "cazi" cu intentie catre sectiunea amatori pentru ca ai aceasta posibilitate si se merita.

Nu stiu daca m-am facut inteles si nici nu vreau sa se creada ca nu sunt de acord cu acest sistem, numai ca trebuie sa pastram logica / proportiile obtinerii acestor puncte, asadar cred ca se pot separa categoriile dupa inferioare dar sa ramana numai un clasament, ...locul1 de la amatori este primul dupa ultimul loc de la open.

Salut Mihai!
Stiu ca ai rugat numai participantii si mai stiu ca acest sistem poate fi indragit, ba chiar l-am practicat si eu,...daca-mi permiti am sa-mi dau si eu cu parerea asupra unor inconveniente:

Clasamentul separat, open si amatori. Daca incep impreuna iar la sfarsit se face clasamentul separat apare o problema de punctaj, si pentru asta iti dau un exemplu:
-cei din clasamentul tau de la open,.... sa zicem locul 18, in cazul de ieri la Viva, a obtinut 4 pct. Intrebarea se pune, cum de locul 18 open (apare fara nici o victori, si totusi) care este clar in fața locului 1 de la amatori obtine 4 pct, iar cel de dupa (loc 1) obtine 10 pct.
...iar de aici apare (pe viitor) problema anormala sa "cazi" cu intentie catre sectiunea amatori pentru ca ai aceasta posibilitate si se merita.

Nu stiu daca m-am facut inteles si nici nu vreau sa se creada ca nu sunt de acord cu acest sistem, numai ca trebuie sa pastram logica / proportiile obtinerii acestor puncte, asadar cred ca se pot separa categoriile dupa inferioare dar sa ramana numai un clasament, ...locul1 de la amatori este primul dupa ultimul loc de la open.

Mi am pus si eu ntrebarea asta legata de punctaje, dar stiu ca se ia in calcul grila corespunzatoare numarului intreg de participanti (amatori+open) pentru ambele categori. Cel putin asa s a punctat pana acum.

Se puncteaza clasamentul separat, in cazul de fața....daca vrei grila corespunzatoare (open+amatori) faci un singur clasament, atunci locul 1 de la amatori devine locul 19 din turneu, numai asa poate fi puncta amastecat.
Sper sa nu se inteleaga ca am ceva cu locul 1 de la amatori.
PS....a se vedea ultimul turneu de la Cocorastii Mislii, unde s-au separat, dar clasamentul a fost la gramada.

Se puncteaza clasamentul separat, in cazul de fața....daca vrei grila corespunzatoare (open+amatori) faci un singur clasament, atunci locul 1 de la amatori devine locul 19 din turneu, numai asa poate fi puncta amastecat.
Sper sa nu se inteleaga ca am ceva cu locul 1 de la amatori.
PS....a se vedea ultimul turneu de la Cocorastii Mislii, unde s-au separat, dar clasamentul a fost la gramada.

La Cocorasti am fost locul 3 la amatori si am primit 5 puncte in clasament

Back
Sus