GeluBv Coordonator Onorific 22 Iun 2014 #101 dantim a spus: Petre .cred ca sa punctat dupa inaltime Click pentru a extinde... Asa este, eu am primit 6 pct., ...si normal ca Petrica a primit 5
dantim a spus: Petre .cred ca sa punctat dupa inaltime Click pentru a extinde... Asa este, eu am primit 6 pct., ...si normal ca Petrica a primit 5
Antal Denes senior 22 Iun 2014 #102 La diferenta de cm. ori tu trebuia sa primesti mai mult,ori Petre mai putin.
Cristi I senior 22 Iun 2014 #104 Brulea Petre a spus: La Cocorasti am fost locul 3 la amatori si am primit 5 puncte in clasament Click pentru a extinde... N-am avut mai multe mai Petrica, la anul o sa-ti dam mai multe!
Brulea Petre a spus: La Cocorasti am fost locul 3 la amatori si am primit 5 puncte in clasament Click pentru a extinde... N-am avut mai multe mai Petrica, la anul o sa-ti dam mai multe!
Brulea Petre maestru 24 Iun 2014 #105 Cristi I a spus: N-am avut mai multe mai Petrica, la anul o sa-ti dam mai multe! Click pentru a extinde... Nu ai inteles ce am vrut sa spun,nu era nevoie de bascalie.Citeste prima pagina de la concursul din Ploiești
Cristi I a spus: N-am avut mai multe mai Petrica, la anul o sa-ti dam mai multe! Click pentru a extinde... Nu ai inteles ce am vrut sa spun,nu era nevoie de bascalie.Citeste prima pagina de la concursul din Ploiești
Cristi I senior 24 Iun 2014 #106 Brulea Petre a spus: Nu ai inteles ce am vrut sa spun,nu era nevoie de bascalie.Citeste prima pagina de la concursul din Ploiești Click pentru a extinde... Nu vreau sa-ti raspund!
Brulea Petre a spus: Nu ai inteles ce am vrut sa spun,nu era nevoie de bascalie.Citeste prima pagina de la concursul din Ploiești Click pentru a extinde... Nu vreau sa-ti raspund!