AmaTur: Turneu B Turneu ''B'' CLUJ - CUPA LAMONT Editia I - 08 Februarie 2014 , Amatori

Finala

Moldovan Ioan - Damian Alin 1-0 : 11-9

Moldovan Ioan - Damian Alin: 2-0: 11-9, 11-8

Moldovan Ioan - Damian Alin: 11-9, 11-8, 7-11. 2-1

Moldoban Ioan - Damian Alin: 11-9, 11-9, 7-11, 7-11: 2-2

Clasament Amator

1 - 4.
Moldovan Ioan - Cluj Napoca
Damian Alin - Campia Turzii
Ifrosa Petru - Cluj Napoca
Pop Zoltan - Dej
5 - 8.
Anitei Marcel - Cluj Napoca
Bumbu Pavel - Razboieni
Pop Danut - Dej
Makszin Dacian - Cluj Napoca
9 - loc 3 gr.sup.
Hriscu Florentina - Cluj Napoca
10 - 12 loc 4 gr.sup.
Damian Mircea - Razboieni
Pop Mihail - Cluj Napoca
Zavaski Ioan - Dej
Miron Mihai - Cluj Napoca
Egri Mihai - Cluj Napoca
Palfi Ferencz - Cluj Napoca

Felicitari Organizatorilor a fost un turneu reusit. :)

Moldoban Ioan - Damian Alin: 11-9, 11-9, 7-11, 7-11: 2-2

mai mihai cred ca ai nevoie si de ochelari , !!:D crfed ca ai baut p[rea multa bere si nu mai vezi sa scrii !! traiasca dl MOLDOBAN !!1 URA !!:lolno:

FRATILOR DE LA DEJ NUMAI GANDURI BUNE ! concurs desi restrans ca numar foarte ,mare ca valoare !! tin sa felicit gazdele ,precum si pe organizatori , sunt conditti f bune de joc la voi la cele 2 mese , , felicitari dlui Damian , care a jucat finala !! este un jucator f versatil , poate pune in incurcatura pe multi jucatori valaorosi ai amatourului !!
felicitari lui Pavel Bumb ,pt meciurirle frumoase !,mai trebuie putina munca ,la cabesa :D si vei fi tu mai sus ca altii !! '
felicitari dlui IFrosa si dlui Dacian care sunt adversari redutabili , felicitari si lui Zoli de la Dej pt ambitia cu care joaca in fiecare meci !! ce mai , a fost o zi perfecta !! pt tenis de masă la cluj ! felicitari fratilor !! , doamne ajuta !!

fratilor de la dej numai ganduri bune ! Concurs desi restrans ca numar foarte ,mare ca valoare !! Tin sa felicit gazdele ,precum si pe organizatori , sunt conditti f bune de joc la voi la cele 2 mese , , felicitari dlui damian , care a jucat finala !! Este un jucator f versatil , poate pune in incurcatura pe multi jucatori valaorosi ai amatourului !!
Felicitari lui pavel bumb ,pt meciurirle frumoase !,mai trebuie putina munca ,la cabesa :d si vei fi tu mai sus ca altii !! '
felicitari dlui ifrosa si dlui dacian care sunt adversari redutabili , felicitari si lui zoli de la dej pt ambitia cu care joaca in fiecare meci !! Ce mai , a fost o zi perfecta !! Pt tenis de masă la cluj ! Felicitari fratilor !! , doamne ajuta !!

ei glumeam doar !!

?n primul rând țin să felicit organizatorii pentru ca din câte am auzit a fost un concurs organizat impecabil si toți participanții,învinși sau câștigători.Vreau sa îl felicit pe domnul Moldovan Ioan care a demonstrat ca este un jacator valoros,arăt?ndu-și din nou experiența acumulata de-a lungul anilor.Totodată felicitări colegilor mei,Pop Zoltan si Pop Danuț,care au ținut piept unui concurs cu jucatori laureați cu multe trofee,chiar afl?ndu-se printre cei mai buni. FELICITĂRI!

cateva poze de la concurs!

Felicitari organizatorilor din partea mea,Damian Mircea si Damian Alin! Succes la cit mai multe editii!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus