AmaTur: Turneu B Turneu B, Cluj-N, 18 mai 2013

Competitie destinata amatorilor
si jucatorilor din Open

Data: sambata,18.05.13
Ora de incepere: 14,oo
Sala: H Barbusse nr 21
Lumina foarte buna
Nr de mese profi: 4
Nr max de jucatori:32
Taxa = 20 ron/jucator
Materiale de premiere:
cupe/medalii, diplome

Va invit cu respect si va
astept cu drag: Stefan Rusu

daca om fi sanatosi se inscriu urmatorii!!
pop danut dej
pop zoltaAN DEJ
PUSCAS ARPAD GHERLA !!
MOLDOVAN DORU DEJ! TOTI LA OPEN!!:D

PUSCAS ARPAD GHERLA ! se retrage este participant la o nunta dar promite ca vine data viitoare ! se pare ca vin doar eu din dej !!

Clasament Amatori
1. Alexandra Silveira
2. Dan Mocean
3. Vlad Farcas
4. Ban Peter
5. Horea Nascu
6. Bedo Atila
7. Mihail Pop
8. Paul Poenar
9. Gelcu Maksutovici
10. Danut Pop, Dej
11. Dan Pantis
12. Vlad Pantis

Clasament Open
1. Stefan Rusu
2. Nelu Moldovan
3.Tamas Nagy Jeno, M-Ciuc
4. Simon Csaba, Tg Mureș
(caruia ii multumim ca a jucat
contra noastra cu 4-6 for)

din pacate dl stefan nu ai precizat ca dl tamas nagy jeno e la open si dupa meciul pirdut cu dansul am plecat desi asa eram calificat din grupele sup unde l-am anvins cu scorul de3-1 pe. Gelcu Maksutovici acesta neavand nici o vict in grupele sup ! apare totusi inaintea mea in clasament ! inseamna ca prin plecarea mea a ajuns in elim ?

Draga Alehandro, ce sa fac daca te-ai retras? Iti multumim ca ai venit la turneul nostru si ai participat cat ti-a permis timpul. Sant convins ca de ai fi ramas, ai fi obtinut un loc mai bun... Iar, daca citeai mai atent clasamentul prezentat anterior puteai observa ca Nagy Jeno e notat intre cei 4 jucatori de Open, care au jucat cu amatorii doar in grupe. Scuze, daca te simti cu ceva nedreptatit! Stefan Rusu

gresala mea este ....! ansa am o mare satisfactie la acest concurs am facut un meci frumos zic eu cu dna alexandra silveira care ma invins cu 3 -2 dar a fost un meci fain pt mine sper ca si pt ea ! oricum un concurs cu valori f bune !
ansa am si un gust amar la acest concurs ! eu joc cu iarba dar sa joci cu 2 ierburi chiar e anti joc si numai pt a castiga cu orice pret ! un meci mai urat decat cel cu dl TAMAS NAGY DIN M CIUC NAM MAI JUCAT DE CAND AM ANCEPUT SA TIN PALETA AN MANA SI NICI NU AMI MAI DORESC !:thumbdown::thumbdown:

Ultima editare:
Back
Sus