TURNEU B-CLUJ-NAPOCA-06.02.2010

• Autor subiect Autor subiect Guest
  • Dată creare Dată creare
Re: TURNEU B-CLUJ-NAPOCA-06.02.2010

calin a spus:
Victore, noi sintem de pe aici de pe la Cluj noi ne inscriem utima data,mai nou cu prezenta la sala in ziua concursului cit de d-nul Farkas Gabor inca nu stim daca vine.Iar pe Nascu Serban nu il cheama 'Neacsu'
iar de botezat e cam mare ce zici? Te salut si sper sa ne vedem la sala.
nu am stiut cum procedati la voi ..... la noi la concursuri in Arad , la turneele A si B ne-am trecut si pe site toti :)
mersi ma bucur ca dau de tn calin , bn sanatos in rest?
apropo sper sa nu intevina cv sa putem veni... si sa ne vdm la sala,poate ne vb pana atunci si pe internet ( pe mess) :biggrin:
PS : am uitat sa zic scz ..... de botez :D am uitat ca nu asa il cheama scz:)

Mai omule da rapid esti !!! Da sint bine si obosit de numa si dim.intru de serviciu...... :crazy:

calin a spus:
Mai omule da rapid esti !!! Da sint bine si obosit de numa si dim.intru de serviciu...... :crazy:
Calin,nu cumva esti de servici sambata asta in schimbul 1?Sau poate esti de servici vineri noaptea in schimbul 3,sa fi obosit si sa dormi pe masa. :yawn: :surprised:

Dac? Gabi Farkas nu vine la Cluj atunci vin eu personal ca sint liber sa bat pe toti clujeni :thumbup: :wave: :lol: :thumbup: nicovala de la cugir :thumbup: .astept replica lui garaz mircea :biggrin: :biggrin:

Asculta D-le Doctor Priza Tok eu o sa fiu fres pe simbata dimineata si sa-r putea sa nu se stie...sii...o sa ne vedemm la sala ce zici ok?
Eu de fapt maine 5.02 10 ies din serviciu asa ca vezi ,vezi vezi ce vb.mataluta si apropo eu nu dorm pe masa eu joc pe masa.... :lol: :thumbup: :wave: :wave:

sa fie intr-un ceas bun pt baimareni va astept cu tuica si cu bere ca si voi pe mine asa m-ati primit. :clap: :clap: :clap:

NICOVALA CUGIR a spus:
sa fie intr-un ceas bun pt baimareni va astept cu tuica si cu bere ca si voi pe mine asa m-ati primit. :clap: :clap: :clap:
Ia mai multa tuica si bere si pentru noi "clujenii",nu fa discriminari bahice.Macar de-o pofta. :surprised: :thumbup: Poate vom juca mai bine astfel "tratati".

PRIZA TOK a spus:
[quote="NICOVALA CUGIR":2yej0av2]sa fie intr-un ceas bun pt baimareni va astept cu tuica si cu bere ca si voi pe mine asa m-ati primit. :clap: :clap: :clap:
Ia mai multa tuica si bere si pentru noi "clujenii",nu fa discriminari bahice.Macar de-o pofta. :surprised: :thumbup: Poate vom juca mai bine astfel "tratati".[/quote:2yej0av2]
Dumnea voastra aveti tratament special de la Calin.
Distractie placuta. :thumbup:
Sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi. :clap:

buna ziua. va rog sa-mi spuneti cum ma pot inscrie la turneul de maine.multumesc.
mihut calin marcel.cluj napoca.

s-a intamplat cv si nu pot mai pot veni...... imi cer mii de scuze , va promit ca la urmatoarele concursuri voi fii prezent la cluj va multumesc

salut.nu stii cumva de la ce ora au antrenament la sala de tenis azi...sau cine imi poate da un pic de solutie sa-mi lipesc paleta ...platesc..mersi mult

ADRIAN SZABO a spus:
salut.nu stii cumva de la ce ora au antrenament la sala de tenis azi...sau cine imi poate da un pic de solutie sa-mi lipesc paleta ...platesc..mersi mult
Daca nu apuci sa lipesti si vrei neaparat o sa-ti aduc eu; (ma gandesc ca vrei Speed-glue);
Ne vedem la concurs.

Pe ultima suta de metri se inscrie Soos Dezso(Campia Turzii) care conform declaratiilor domnuluii Dan Bodeanu dintr-un topic anterior
"Mesajul D-vs mi s-a parut convingator si dupa ce m-am consultat cu D-l Catalin Cozma, care va participa la turneul de maine si care va fi si observator din partea Amatur (!), consideram ca prin acceptarea celor doi participanti nu se incalca regulamentul. Mai mult de atat, cred ca pe baza cererii d-vs, vor putea participa in Amatur si alti doritori, care, asa cum spuneti, nu sunt profesionisti si au jucat (in total!) mai putin de 6 luni in divizie."
intrucat a jucat un singur retur de campionat(mai putin de 6 luni) pentru echipa din Cluj de divizia B(returul campionatului 2008/2009) are dreptul de a participa la acest concurs!!

No, daca stiam ca vine Dezso faceam si eu un efort sa apar pe acolo. Ramane pe data viitoare. :)

Back
Sus