TURNEU B-CLUJ-NAPOCA-06.02.2010

• Autor subiect Autor subiect Guest
  • Dată creare Dată creare
Re: TURNEU B-CLUJ-NAPOCA-06.02.2010

Nimic deosebit, inainte de a trece la 'profi' erai cu cateva puncte mai bun decat mine, vroiam sa vad cat ai mai progresat, sau invers. :)

Participare destul de numeroasa pentru un turneu tip B,cu 4 grupe de 12 jucatori.Disputele din grupe cat mai ales din cele superioare si din eliminatoriile directe foarte acerbe,cu specificatia ca in disputele din eliminatorii s-au inregistrat si cateva surprize.2 favoriti fiind eliminati(TOTH de RUSU CALIN si RUSU STEFAN de SOOS DESZO).Finala foarte disputata cand d-nul SOOS DESZO a avut 10-8 in setul 5 si a pierdut psihologic in final(stie el de ce ).Organizare ca de obicei foarte buna.Felicitari si la cat mai multe concursuri de acest fel,d-le SERBAN.

Organizare buna, asa cum ne-a obisnuit deja dl. Serban - felicitari !
Pacat insa ca totul se petrece intr-o sala relativ mica, cu doar 4 mese, ca sa nu mai zic ca masa 1 este dezavantajata din cauza "traficului" continuu si a usii mai mereu deschisa...
Clujul ar merita o soarta mai buna : sala(sali) mai mare, acordarea respectului , importantei si SPRIJINULUI cuvenite din partea federatie, avand in VDR trecutul de oras campion al tenisului de masa ani si ani, sportivi, tehnicieni si antrenori care au crescut si biruit aici ....
Participarea numeroasa si extrem de valoroasa confirma cele spuse !
LA MAI MARE !!!

fELICITARI !Calin nu degeaba ti-am tinut pumni pentru tine.
Tot odata i-am dus dorul lui Fane la Moinesti.
Sa auzim de bine ,sa ne vedem sanatosi. :clap: :thumbup: :wave:

:clap: :clap: :clap:
Tot respectul pentru Dorel, a fost prima data cand l-am intalnit si chiar am avut placerea sa il am ca adversar in grupele superioare ! Regret ca am plecat inainte de finala insa am filmat meciul din grupe dintre finalisti (cand a castigat Dezso). A fost un turneu adevarat cu oameni deosebiti ! Jos palaria ! :clap:

Back
Sus