AmaTur: Turneu B Turneu B Cocorastii Mislii 14.05.2016

Conform asteptarilor, turneul de la Cocorasti a fost la inaltime din toate punctele de vedere !
Multumim pentru ospitalitatea (deja cunoscuta) pe care ati confirmat-o din nou!
Felicitari Gelu pentru prestatia constant buna de azi si pentru rezultatele obtinute!

Voi reveni intotdeauna cu placere la Cocorasti, si cred ca nu numai eu... !
Numai bine!

Nea Deni, m-am sacrificat, băietii stiu, nu am baut nimic, nici macar apa, binenteles in afara de doua sticle de vin si cateva beri. Chiar si asa, imi aduc aminte si pot sa-ti spun ca a fost o sambata mai faina decat la o nunta sau botez.

Multumesc din suflet pentru ospitalitatea acestor Oameni, care au fost cu antenele ridicate la maxim pentru ca noi sa ne simtim bine. Acum am ajuns cu Alin, copilotul meu, care cica se bucura pentru mine:)))

Pacat ca ai ratat un turneu asa fain. Poate data viitoare nu mai stai pe ganduri.

Noapte bună!
Din pacate a trebuit sa fiu prezent la un eveniment deloc placut,de unde nu puteam lipsi,sotia unui fost coleg de generatie.

Multumim organizatorilor pentru ospitalitatea de care au dat dovada si anul acesta,felicitari tuturor participantilor in special castigatorilor de la ambele categorii.

Felicitări organizatorilor, participanților și celor care au avut grijă să fie bine "bine"!

Urmeaza montajul foto-video!

Sent from my iPhone using Tapatalk

- - - Actualizat - - -

Foto:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1281933051835853&id=981358215226673

- - - Actualizat - - -

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1281936205168871&id=981358215226673

- - - Actualizat - - -

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1281938528501972&id=981358215226673

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Felicitari pt turneu. Se pare ca a fost o reusita deplina asa cum de altfel se anticipa si
cum ne-au obisnuit gazdele !
P.S. Luci, multumesc pt felicitari. N-ai venit sa te lupti cu copiii, ai ramas sa te ...lupti
cu gratarele!

Faine poze, chiar imi pare rau ca nu m-am putut multiplica ca sa ajung, asa ar trebui sa arate toate concursurile, cu multa distractie si voie buna. :)

Felicitari, Dane, pentru finala, sa inteleg ca ai gasit un lemn de fier care sa-ti reziste mai multe meciuri? ;-)

Felicitari Gelu si Alin!!Succes in continuare si cat mai multe cupe sa aduceti la Brașov!!

Felicitari pt turneu. Se pare ca a fost o reusita deplina asa cum de altfel se anticipa si
cum ne-au obisnuit gazdele !
P.S. Luci, multumesc pt felicitari. N-ai venit sa te lupti cu copiii, ai ramas sa te ...lupti
cu gratarele!
Chiar crezi ca mi a fost ușor?Cineva trebuie să se sacrifice! Felicitări încă odată atât ție cât și lui Lukasz.

Mmmmm da! Sau doar Mmmmmm (ce bun a fost!)! Intradevar cred (sincer) ca e mai greu la (mancat de ..)gratar
decat la tenis! Oricum in conditiile date, credeam ca te ...opresti in ... inferioare! Asa ca felicitari si tie !!!

Back
Sus