mandelafree
organizator tehnic
Am actualizat lista de inscrieri cu ultimul clasament postat de Florin.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
ce farmec mai are concursul din data ce se stie castigatorul ? sincer..
Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ?dezumflarea moralaîși retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.ce farmec mai are concursul din data ce se stie castigatorul ? sincer..
Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ”dezumflarea morala”si retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.
Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ?dezumflarea moralaîși retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.
Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ?dezumflarea moralaîși retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.