AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa Indragostitilor Targu Mureș - 21.02.2015

Vine relaxarea fiscala! O sa jucam cu palete mai bune, cu mingi de 3 stele... de plastic, mese ca lumea etc. Tare.
Astazi despre dor.
Va dorim sa aveti o zi buna.

Din pacate se retrage Polotca Stefan.

- - - Actualizat - - -

Din Tg Mureș se inscrie Deji Zoltan

se inscriu din Blaj la amatori:
Suciu Iacob
Ciobanu Daniel

ce farmec mai are concursul din data ce se stie castigatorul ? sincer..
Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ?dezumflarea moralaîși retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.

Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ”dezumflarea morala”si retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.

Nu e chiar sigur acest lucru! De exemplu colegul meu din Sanpaul a castigat cu 3-1 cu domnul Simon Csaba ( e drept la meci amical) insa acest lucru dovedeste ca nu e chiar de nebatut!

Din punctul meu de vedere are dreptate domnul Benny Crinel.Diferenta de valoare si experienta competitionara intre ei ,de exemplu, este covarsitoare in favoarea domnului Simon Csaba.Apoi mai intervine un aspect,deloc neglijabil.Multi jucatori inscrisi initial se retrag apoi din competitie ,deoarece isi dau seama ca n-au nici cea mai mica sansa in fata unui fost jucator de performanta care a practicat acest sport la cote inalte.Mai bine NU inscrieti in competitie un astfel de jucator(desi are dreptul sa joace),pentru a preintampina ?dezumflarea moralaîși retragerea ulterioara a multor concurenti care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de tenis ,la care valorile sa fie relativ(sensibil) egale.

Ha ha ha! Am ras in hohote. Sa va luati de manuță dragii mei. Voi cand mergeti la amatori este aceiasi problema, si totusi lumea va inghite asa cum sunteti.

Stimati colegi. In Romania lucrului bine facut, avem reguli pe care le si respectam. Daca aveti un temei regulamentar, pentru care Simon Csaba trebuie sa fie exclus din competitie, va rugam sa ni-l comunicati. Daca nu....
PS Noi ar trebui sa fim primii care sa ne dorim sa-l excludem din orice competitie, fiindca pe noi ne bate in fiecare zi. :cool:

Ultima editare:

Stimate D-le Doctor! In foarte multe topicuri incercati sa faceti polemica, asemeni acestui topic. D-l Simon Csaba are dreptul sa participe la acest concurs. Pe noi prezenta lui ne motiveaza si nu ne vom dezumfla nici moral, nici fizic. Doar D-voastra va dezumflati cand ajungeti la Open. Lasati-ne pe noi sa decidem daca ne dezumflam sau nu. Am vazut ca majoritatea au ramas inscrisi in competitie si nici o persoana nu s-a retras mativand ca ii este frica de Csabi Simon.
Totusi ca intrebare finala D-le Doctor: In ce temei ar trebui organizatorii sa-i restrictioneze prezenta lui Simon Csaba, pentru ca D-voastra afirmati ca ( desi are dreptul sa joace)???????? D-voastra asa va tratati pacientii?: ( lasa-l sa moara desi poate fi vindecat). D-le Doctor va trimitem calde salutari de pe meleagurile Mureșene.

Back
Sus